Massage Centrum Hoogezand

      Reacties uitgeschakeld voor Massage Centrum Hoogezand

Sport & Wellness Massage

Sport Massage Centrum Hoogezand

Al meer dan 34 jaar zit ik in het massage vak. Het hele plaatje van het zorgen, verzorgen en ontzorgen van jouw lijf staat op mijn lijf geschreven. Ik laat je graag genieten van een heerlijke ontspanningsmassage, maar pak ook de spieren aan waar het nodig is bij een sportmassage. Voor fanatieke sporters zoals hardlopers en fietsers is het bijna een must om regelmatig hun been- en kuitspieren te laten behandelen door de sportmasseur voor goed herstel of preventief om blessures tegen te gaan. Sporters vergeten vaak dat het lichaam ook rust en herstel nodig heeft en een massage bevorderd dat herstel.

Gun het je lichaam, gun het jezelf!

Het Massage Centrum Hoogezand is gevestigd aan het Heveapad 181 te Hoogezand. U kunt uw sport of wellness massage op deze site inboeken via een bericht op mijn telefoonnummer of een email te sturen via contact aan Marion Karsenbarg.

Ik verwelkom u graag!

Ik wil Normafotografia bedanken voor het prachtige logo wat zij voor mij gecreƫerd heeft. Voor mij heeft het alles in zich hoe ik om ga met mijn klanten. Het is Sport, Massage, Verzorging en Bescherming voor het lijf ineen.

Marion Karsenbarg