Massage Centrum Hoogezand

      Reacties uitgeschakeld voor Massage Centrum Hoogezand

Sport & Wellness Massage

Gun het je lichaam, gun het jezelf!

Al meer dan 32 jaar in het massage vak en nu maak ik een fris begin met Massage Centrum Hoogezand; een nieuwe naam en een nieuw logo! De meeste klanten en squashers kennen mij van Ettan Sport. Dit bedrijf blijft bestaan voor uw sportartikelen en sport evenementen. Het is een naam die nog uit mijn zeil carrière komt en ik werkte voor de Zweedse botenbouwer Marström. Ettan staat voor ‘eerste’ in het Zweeds. En wie wil er nu niet eerste zijn in de sport. Het was voor mij vooral een stukje nostalgie om na het zeilen ook deze naam voor mijn massage praktijk te behouden, maar nu was ik toe aan verandering. Ondanks de mooie herinnering, richt ik mij graag op de toekomst. Naar het zorgen, verzorgen en beschermen van je lijf. Daar hoorde naar mijn idee ook een nieuwe naam bij en het lag zo voor handen, want de nieuwe naam is een ‘zusje’ geworden van ‘Squash en Golf Centrum Hoogezand’.

Massage Centrum Hoogezand

Het Massage Centrum Hoogezand is gevestigd aan het Heveapad 181 te Hoogezand. U kunt uw sport of wellness massage op deze site inboeken via mijn telefoonnummer of een email te sturen via contact aan Marion Karsenbarg.

Ik verwelkom u graag!

Ik wil Normafotografia bedanken voor het prachtige logo wat zij voor mij gecreëerd heeft. Voor mij heeft het alles in zich hoe ik om ga met mijn klanten. Het is Sport, Massage, Verzorging en Bescherming voor het lijf ineen.

Marion Karsenbarg