Faciliteiten

Squash

Wij beschikken over 5 squash banen welke voldoen aan de officiële reglementen. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken of natuurlijk om meteen een partijtje te squashen. U huurt overdag met twee personen al een baan van 45 minuten voor 16,-, ’s avonds is de baanhuur 20,-. Daarnaast kunt u vrij gebruik maken van de fitness en sauna faciliteiten.

Heeft u al wat vaker gesquasht en heeft u vragen over de spelregels? Klik hier voor een versimpelde uitleg van de belangrijkste spelregels. Wilt u op detail niveau de spelregels doornemen? Dat kan hier.

2016-payt-foto  20151018_150209

Heeft u een lidmaatschap of bent u kaarthouder bij ons, dan squashen uw kinderen t/m 16 jaar gratis op de zondag met u mee.

dsc_0758

Ook is het mogelijk om les te krijgen van een professional A squashleraar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen en wij verzorgen de boeking voor het boeken van de squash baan of de squash les met de squashleraar. Fred Karsenbarg geeft individuele- en groepstrainingen van beginner tot en met professional. 


Golf

U speelt golf bij ons op de aboutGolf PGA Tour Golf Simulator. De indoor golfbaan beschikt over het hoogste niveau aan accuratesse en realistische golfbeleving.

U heeft ruime keuze aan golfbanen tijdens uw baanhuur b.v. St Andrews old course. U kunt met 3 personen 9 holes uitspelen in een uur. Het is toegestaan om met 4 personen per uur de baan te huren. De kosten voor een uur zijn overdag €24,- en vanaf 16.30 en in het weekend €30.- exclusief materiaal. U kunt met uw eigen golfclubs en bal spelen. Beschikt u niet over golfmateriaal, dan kunt u deze per tas huren. Er zijn herenclubs en damesclubs, links en rechtshandig. Indien u op uw golfschoenen speelt, dienen deze schoon en zandvrij te zijn.

Klik hier voor een overzicht van onze golfbanen en bekijk ook onze actie!

Kom indoor trainen met Golfpro Sven Korver of met je eigen golfprofessional op de range van de Golfsimulator. Buiten de kennis van jouw eigen golfprofessional geven de video opnames en de balgegevens nog meer input aan het verbeteren of tuning van je golfswing.

dsc_0131  20151106_191128

Heeft u een lidmaatschap of bent u kaarthouder bij ons, dan golfen uw kinderen t/m 16 jaar gratis op de zondag met u mee.

dsc03399

Wil je een golf baan inboeken op de simulator, dan kan je telefonisch contact met ons opnemen. Wil je lessen boeken bij een golfprofessional die bij ons is aangesloten, dan brengen wij je in contact met een van de golfleraren.

Fitness

Het Squash en Golf Centrum beschikt over een fitnessruimte, die is ingericht met fitnesstoestellen en attributen voor balans en kracht van uw lichaam.

 
Fitness zaal
 

U kunt zelf uw conditie op peil houden in deze fitnessruimte. U maakt zelf uit hoe u uw lichaam wilt ontwikkelen, maar daarover kunt u ook advies krijgen.

Fitness les is voor iedereen die graag aan de slag wil met trainen en daarin begeleid wilt worden. Uw begeleiding bestaat uit lessen aan de hand van schema’s, die ook getraind kunnen worden zonder de leraar.
Zelf trainen kan bijvoorbeeld met een squash en fitness dagabonnement v.a. € 23.75 per maand (door de week tot 19.00 uur s’avonds en in het weekend) op jaarbasis.

 
Fitness zaal
 

Golf fit cursus Golf en Fysiek is gericht op golf specifieke bewegingen. Getest worden de rotatie bewegingen, lenigheid en coördinatie. Eventuele swingfouten door beperking van het lichaam kunnen hierdoor opgemerkt worden. Ook het trainen van motorische eigenschappen zoals kracht, snelheid, stabiliteit, lenigheid en coördinatie die belangrijk zijn voor een goede golfswing, komen aan bod. Trainingen worden hieraan aangepast.

 
Fitness zaal
 

U kunt met een squash en fitness abonnement vrij trainen in de fitnessruimte mits er geen les wordt gegeven. In de fitness is geen begeleiding als er geen les wordt gegeven.

 
Fitness zaal
 

Spinnen kunt u door middel van een virtuele les. Spreek af met een groepje of stap zelf op en start de DVD voor een virtuele les.

Spinning
 
 

Sauna

Na het sporten kunt u lekker tot rust komen in de sauna. Er is een sauna cabine in de dames en een in de herenkleedkamer. U komt er helemaal fris weer uit, alle spanningen van de dag achterlatend.

Zonnebank

Voor wat extra kleur in uw leven kunt u bijkleuren op onze luxe zonnebank. U kunt desgewenst uw gezicht en/of uw hele lichaam een teint geven. 

Sport- en ontspanningsmassage

U kunt bij ons ook een sportmassage of ontspanningsmassage boeken door een  gediplomeerd masseuse. Laat uw rug of nek losmaken met een stevige massage of kies voor een ontspanningsmassage voor het hele lijf. Maak hiervoor een afspraak met Marion. Een massage kost € 22.-per half uur en €42,- per uur. Tijdens de openingstijden kunt u na de massage ook gebruik maken van de douches en de sauna tegen een kleine vergoeding van €4.50.

 

Gezellige bar

Een partijtje squash of een conditietraining maakt dorstig en hongerig. Gelukkig kunt u in de gezellige bar van het Squash Centrum Hoogezand niet alleen een drankje krijgen, maar ook een balletje gehakt, maaltijdsoep, salade of een saté met salade en frietjes, bittergarnituur of een uitgebreid buffet. Indien u uw wens van te voren kenbaar maakt, is het allemaal mogelijk.