Bedrijven

Bedrijfsuitje

Wij nemen de organisatie voor u uit handen voor een geslaagd bedrijfsuitje met squash en indoor golfen op de simulator. Samen met uw collega’s sporten, wedstrijdjes spelen en plezier maken. Sport verbind!
U heeft keuze uit de squash banen (al dan niet omgebouwd tot gebruik van een andere sport) fitnessruimte en de indoor golfsimulator. Dit alles exclusief of inclusief 1 of meerdere begeleiders.
Wij beschikken over een gezellige barruimte waar u een verfrissend drankje kunt nuttigen en wenst u iets te eten dan kunt u kiezen uit hapjes, plateservice of een buffet.

* U kunt gebruik maken van onze squash faciliteiten inclusief rackets voor €100.-; inclusief een kopje koffie of thee p.p. Voor 10 personen met drie kwartier squashen en een uur aanwezig.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw bedrijfsuitje!

Gratis bedrijfsuitje bij  aanschaf nieuwe reclame

Schaf nu een reclame banner aan op een squash baan en maak gratis gebruik van de faciliteiten van ons centrum voor 10 personen drie kwartier squashen (een uur aanwezig). Klik op Reclame voor deze unieke aanbieding. Wilt u hier een bedrijfsuitje van maken voor uw bedrijf neem dan contact met ons op. Wij kunnen zorgen voor begeleiding en een hapje (plateservice of een buffet) en een drankje.

Bedrijfslidmaatschap

Uw bedrijf kan squash lidmaatschappen van €185.- p.p. afnemen op naam, waarbij u gebruik kunt maken van de daarvoor geldende boekingstijden.
Boekingstijden bedrijven:
Maandag t/m donderdag tot 19.00 uur, Vrijdag tot 21.00 uur en Zondag tot 14.00 uur
Ook is het mogelijk om blokuren voor een heel jaar af te huren op de bedrijfsnaam.
Neem contact op voor het afsluiten van uw bedrijfslidmaatschappen of wordt nu lid.

Gizom Bedrijfscompetitie Squash Hoogezand

Speel met uw bedrijf mee met een van de grootse bedrijfscompetitie van het Noorden! Schrijf uw team van 4 personen in via de website en speel vanaf februari in het voorjaar of vanaf september in het najaar een ronde mee! Kijk op bedrijfscompetitie squash.

Actie

Kijk bij actie of er voor uw bedrijf een speciale korting is afgesproken.