Bedrijven

Bedrijfsuitje

Wij nemen de organisatie voor u uit handen voor een geslaagd bedrijfsuitje met squash en indoor golfen op de simulator. Samen met uw collega’s sporten, wedstrijdjes spelen en plezier maken. Sport verbind!
U heeft keuze uit de squash banen (al dan niet omgebouwd tot gebruik van een andere sport) fitnessruimte en de indoor golfsimulator. Dit alles exclusief of inclusief 1 of meerdere begeleiders.
Wij beschikken over een gezellige barruimte waar u een verfrissend drankje kunt nuttigen en wenst u iets te eten dan kunt u kiezen uit hapjes, plateservice of een buffet.

* U kunt voor 10 personen voor 1 uur gebruik maken van onze squash faciliteiten inclusief rackets voor €100.-; inclusief 1 kopje koffie of thee p.p.

Neem contact met ons op voor het bespreken van uw bedrijfsuitje!

Gratis bedrijfsuitje

Schaf nu een reclame banner aan op een squash baan en maak gratis gebruik van de faciliteiten van ons centrum voor een bedrijfsuitje voor uw bedrijf. Klik op Reclame voor deze unieke aanbieding.

Bedrijfslidmaatschap

Uw bedrijf kan squash lidmaatschappen van €175.- p.p. afnemen op naam, waarbij u gebruik kunt maken van de daarvoor geldende boekingstijden.
Boekingstijden bedrijven:
Maandag t/m donderdag tot 19.00 uur, Vrijdag tot 21.00 uur en Zondag tot 14.00 uur
Ook is het mogelijk om blokuren voor een heel jaar af te huren op de bedrijfsnaam.
Neem contact op voor het afsluiten van uw bedrijfslidmaatschappen of wordt nu lid.

Gizom Bedrijfscompetitie Squash Hoogezand

Speel met uw bedrijf mee met een van de grootse bedrijfscompetitie van het Noorden! Schrijf uw team van 4 personen in via de website en speel vanaf februari in het voorjaar of vanaf september in het najaar een ronde mee! Kijk op bedrijfscompetitie squash.

Actie

Kijk bij actie of er voor uw bedrijf een speciale korting is afgesproken.