Actie’s

Actie squash t/m eind december gratis!

Wordt nu senior- squash jaarlid en squash t/m december gratis  bij inschrijving. Klik op de button word nu lid’ en wij maken uw inschrijving voor u in orde of kom langs op het Squash Centrum.

* Bij korting op uw abonnement betaald u uw abonnement t/m december 2020.

Instap Actie Squash

Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Golfkaart 

Tijdens de indoor competitie periode  van november t/m maart kan er voor €180.- p.p. een golfkaart aangeschaft worden.  Dat is vijf maanden voor de prijs van vier!

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.

De Kade business club van Kadepop

Het is mogelijk om als business lid van ‘de Kade’, een bedrijfsuitje te organiseren bij ons Centrum. Wij stellen onze faciliteiten squash, fitness en golf voor 1 extra uur eenmalig  gratis aan uw bedrijf beschikbaar. Op de door u gewenste dag kunnen wij een passend programma voor uw bedrijf maken. Ook voor verzorging van de innerlijke mens op die dag kan, indien gewenst, worden gedacht aan een bitter garnituur, plateservice of een buffet. Neem hier contact met ons op via de mail of bel 0598 398167. Wij kunnen u direct vertellen wat mogelijk is voor uw bedrijf.
Een bedrijf boekt al 1 uur ons centrum voor 10 personen voor 100 euro incl. 1 drankje p.p. en een hapje.
Wij zijn klaar om te bewegen, u toch ook!

Oryx Beach

Aan de deelnemers van Oryx beach 2019 zijn 2for1 vouchers uitgereikt van Squash en Golf Centrum Hoogezand. Deze kunnen worden ingeleverd door de betreffende speler en na betaling van 1x squash baanhuur met rackets kunt u hiervan een 2e keer gratis gebruik maken.

*Squash baanhuur 2for1 is mogelijk op donderdag, vrijdag, zondag of maandag tot 19.30 uur.

*Deze bon is geldig tot 30-09-19 voor 2 personen per baanhuur en te betalen op eerste speeldag.

De prijswinnaars van het Oryx Beach Toernooi kunnen hun voucher inwisselen na het (telefonisch) inboeken van hun keuze voor een maand golf of squash.

*Deze bon is geldig tot 30-09-2019 voor twee personen op één maandkaart.

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. In te boeken op de actie website. Daarna kunt u per telefoon een afspraak maken. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur