Actie’s

Instap Actie Squash

Nu 2 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Twee maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad. 

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Kerstkado Gemeente Groningen

Bij Feelingz heeft u, als ambtenaar van de gemeente Groningen, een Kerstkado ontvangen, waarbij u zich kunt inschrijven voor een maandkaart Squash óf anderhalf uur golfen op de indoor simulator. U boekt een baan en geeft meteen uw vouchercode aan ons door. Bij aankomst overhandigd u uw voucher waarmee wij uw code activeren. Alleen hiermee maakt u aanspraak op de verzilvering van uw Kerstkado Voucher Squash en/of Golf.

Hiermee kunt u een maand squashen (voucher is per persoon) inclusief gebruik van racket en balletje óf anderhalf uur golfen (voucher is voor maximaal vier personen) inclusief gebruik van clubs en balletje