Actie’s

Actie Squash en Golf Jaarlidmaatschap

Indien u nu een jaarlidmaatschap squash of golf aanschaft krijgt u de eerste maand gratis. In januari ontvangt u een nota voor 2024. 

Instap Actie Squash

Nu 2 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Twee maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Introductiekaart

Als u een introductiekaart van 6 maanden aanschaft krijgt u er een eigen squashracket bij. Deze kaart kost €199.- p.p.

*De introductiekaart is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad. 

Winterkaart Golf

Golf van 1 november tot en met 31 maart voor de prijs van 199.- en ontvang bij aanschaf een introduceevoucher voor een uur cadeau.

UMCG en Lentis leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Bij aanschaf van een 3 maanden squash kaart betalen zij €75.- euro inclusief het huren van het racket en balletje, gebruik van sauna en fitness.

Bij aanschaf van een 2 maanden golf kaart betalen zij €75.- euro inclusief het huren van golfclubs en balletje, gebruik van sauna en fitness.

*De UMCG/Lentis instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.