Actie’s

Instap Actie Squash

Nu 2 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Twee maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Introductiekaart

Als u een introductiekaart van 6 maanden aanschaft krijgt u er een eigen squashracket bij. Deze kaart kost nú €199.- p.p.

*De introductiekaart is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad. 

UMCG en Lentis leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Bij aanschaf van een 3 maanden squash kaart betalen zij €75.- euro inclusief het huren van het racket en balletje, gebruik van sauna en fitness.

Bij aanschaf van een 2 maanden golf kaart betalen zij €75.- euro inclusief het huren van golfclubs en balletje, gebruik van sauna en fitness.

*De UMCG/Lentis instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.