Actie’s

Gratis extra-lidmaatschap squash of golf t/m eind december 2021 !

Voor senior-jaarleden bieden wij een GRATIS* extra-lidmaatschap 2021 aan voor een lid uit hetzelfde huishouden (zo kan je straks in een vertrouwde omgeving samen squashen) maar ook voor een vriend of kennis. Door alle maatregelen die er nu genomen zijn tegen het virus, kunnen wij ons namelijk voorstellen dat u zich hiermee ook vertrouwd voelt op de baan. Wij willen u hiermee danken voor uw loyaliteit in deze moeilijke tijd!

Deze regeling is mogelijk op basis van het protocol hoe het er nú uitziet. Het kan zijn dat de maatregelen nog veranderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele veranderingen of aanpassingen in deze.

Klik op de button word nu lid’ en wij maken uw inschrijving voor u in orde.

* Bij een gratis extra-lidmaatschap 2021 heeft u als senior-jaarlid uw abonnement  t/m december 2021 betaald en betreft het hier geen speler die ingeschreven staat als lid op 1 januari 2021.

Instap Actie Squash

Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

Nu tijdelijk voor € 69.- inclusief eigen racket!

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Golfkaart 

Tijdens de indoor competitie periode  van november t/m maart kan er voor €180.- p.p. een golfkaart aangeschaft worden.  Dat is vijf maanden voor de prijs van vier!

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. In te boeken op de actie website. Daarna kunt u per telefoon een afspraak maken. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur

Kerstkado Gemeente Groningen

Bij Feelingz heeft u, als ambtenaar van de gemeente Groningen, een Kerstkado ontvangen, waarbij u zich kunt inschrijven voor een maandkaart Squash óf anderhalf uur golfen op de indoor simulator. U boekt een baan en geeft meteen uw vouchercode aan ons door. Bij aankomst overhandigd u uw voucher waarmee wij uw code activeren. Alleen hiermee maakt u aanspraak op de verzilvering van uw Kerstkado Voucher Squash en/of Golf.

Hiermee kunt u een maand squashen (voucher is per persoon) inclusief gebruik van racket en balletje óf anderhalf uur golfen (voucher is voor maximaal vier personen) inclusief gebruik van clubs en balletje