Actie’s

Actie squash of golf t/m eind december gratis!

Wordt nu squash of golf lid en speel t/m december gratis.

Voor senior-jaarleden bieden wij een extra gratis lidmaatschap 2020 aan voor een lid uit hetzelfde huishouden.  Zo kan je straks in een vertrouwde omgeving samen squashen.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel gebruik maken van deze regeling, meld je dan aan als senior-jaarlid mét het extra gratis lid en als we open gaan kunnen ook jullie samen de baan op. Je betaald dan één  lidmaatschap op de dag dat je zou kunnen gaan spelen en krijgt t/m december 2020 één gratis.

Deze regeling geld alleen voor één huishouden en is mogelijk op basis van het protocol hoe het er nú uitziet. Het kan zijn dat de maatregelen nog veranderen voor of na 1 september. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele veranderingen of aanpassingen in deze.

Klik op de button word nu lid’ en wij maken uw inschrijving voor u in orde.

* Bij een extra gratis abonnement uit uw huishouden 2020 heeft u als senior jaarlid uw abonnement  t/m december 2020 betaald.

Instap Actie Squash

Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken. ( Tijdelijk verhuren wij geen rackets bij dit abonnement vanwege de coronamaatregelen )

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken. ( Tijdelijk verhuren wij geen golfsets bij dit abonnement vanwege de coronamaatregelen )

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Golfkaart 

Tijdens de indoor competitie periode  van november t/m maart kan er voor €180.- p.p. een golfkaart aangeschaft worden.  Dat is vijf maanden voor de prijs van vier!

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p. ( Tijdelijk is rackethuur niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen )

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. In te boeken op de actie website. Daarna kunt u per telefoon een afspraak maken. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur