Actie’s

Instap Actie Squash

Nu 2 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Twee maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar éénmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Golfkaart 

Tijdens de indoor competitie periode  van november t/m maart kan er voor €180.- p.p. een golfkaart aangeschaft worden.  Dat is vijf maanden voor de prijs van vier!

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. In te boeken op de actie website. Daarna kunt u per telefoon een afspraak maken. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur

Kerstkado Gemeente Groningen

Bij Feelingz heeft u, als ambtenaar van de gemeente Groningen, een Kerstkado ontvangen, waarbij u zich kunt inschrijven voor een maandkaart Squash óf anderhalf uur golfen op de indoor simulator. U boekt een baan en geeft meteen uw vouchercode aan ons door. Bij aankomst overhandigd u uw voucher waarmee wij uw code activeren. Alleen hiermee maakt u aanspraak op de verzilvering van uw Kerstkado Voucher Squash en/of Golf.

Hiermee kunt u een maand squashen (voucher is per persoon) inclusief gebruik van racket en balletje óf anderhalf uur golfen (voucher is voor maximaal vier personen) inclusief gebruik van clubs en balletje