Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Toernooien worden alleen gespeeld als dit mogelijk is  ivm het coronavirus.

Champagne toernooi 

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi in 2021 is 10 Januari Iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Squash Special

Wil je een avondje squashen met buffet en drankjes voor €25.- p.p. all-in schrijf je in voor onze squashspecial van…(n.t.b.)

Special sponsor worden…

Tijdens de Specials is het squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer en alles voor € 25,- euro p.p. all in. Geef je voor een aangekondigde Special op via de website of bel 0598 398167! Eerdere Squash Specials met Prijzensponsors zijn die van Trioflor, Heineken / Vrumona, Kadepop, Hofman Groente en Vlees, Mijn Reiskennis Jeroen t Hart en Alwijn Slijterij Wijnerij.

Wil jouw bedrijf ook een Special sponseren met een prijsje voor iedere deelnemer, neem dan contact met ons op!

Ladiesquashit (2021)

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters! Zet ‘m in je agenda.

Optie 1 Je speelt het toernooi mee inclusief de tapas op de avond voor €12.50.- p.p. ( €10.- p.p. voor leden Hoogezand). Optie 2 is inclusief vrij trainen in januari met als afsluiting het toernooi en gezellig tapas eten voor €25.- p.p.

Wij dagen de squashende dames uit om mee te doen!!!

Friday’s Toss

Vrijdagavond .. is er een Toss en Squash. Ook met aandacht voor beginnende squashers. Vind u het leuk om eens met andere spelers te squashen, geef je dan nu hiervoor op. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

Genoemde data onder voorbehoud.

Houdt de site in de gaten voor meer informatie!