Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Friday’s Toss 3 maart 2023

Vrijdagavond  3 maart is er een Toss en Squash v.a. 19.00 uur. Voor gevorderde en beginnende squashers, óók voor leden van andere centra’s. Vind u het leuk om eens met andere spelers te squashen, geef je dan nu hiervoor op. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

Champagne toernooi Zondag 29 Januari 2023

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi is 29 Januari 2023 iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Squash Special

De Star Special 23 Juni

Wil je een avondje squashen met eten en drankjes die wij speciaal voor u gemaakt hebben op deze avond (alleen non en/of licht alcoholisch) , schrijf je dan in voor onze squashspecial van Heineken. Er zijn leuke prijzen te winnen!!
Doe mee Vrijdagavond 23 Juni en schrijf je in!

Tijdens de Specials is het squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer en alles voor € 30,- euro p.p. all in. Geef je voor een aangekondigde Special op via het contactformulier op de website of bel 0598 398167! Eerdere Squash Specials met Prijzensponsors zijn die van Trioflor, Heineken / Vrumona, Kadepop, Hofman Groente en Vlees, Mijn Reiskennis Jeroen t Hart en Alwijn Slijterij Wijnerij en nu Praktijk Physis Groningen en Massage Centrum Hoogezand

Wil jouw bedrijf ook een Special sponseren met een prijsje voor iedere deelnemer, neem dan contact met ons op!

Sport-Led Golfcompetitie

Speel op de maandag- of vrijdagavond mee met de Indoor Golfcompetitie . U kunt zich inschrijven voor deze competitie 2022-2023.

Ladiesquashit 

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters!

Optie 1 Je speelt het toernooi mee inclusief de tapas op de avond voor €12.50.- p.p. ( €10.- p.p. voor leden Hoogezand). Optie 2 is inclusief vrij trainen in de betreffende maand, met als afsluiting het toernooi en gezellig tapas eten voor €25.- p.p.

Wij dagen de squashende dames uit om mee te doen!!!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

Geen datum op de agenda.

Houdt de site in de gaten voor meer informatie!