Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Jubileum Squash vrijdagavond 14 juni:

Op deze vrijdagavond sluiten wij ons jubileum jaar af ter herinnering van onze officiële opening van 45 jaar geleden op 15 juni 1979. Een gezellige avond met Squash, Pubquiz en Party met DJ Nick Wijnand. Wij hebben er zin in!!
Schrijf je hier in, het entreegeld is €15.-

De Olympic Toss Special  Binnenkort…….

Squash deze avond mee met de Toss, Squash en King of the court.  Met eten en drankjes die wij speciaal voor u gemaakt hebben op deze avond (alleen non en/of licht alcoholisch) maken we er een gezellige afsluiting van het jaar van.  Schrijf je in voor onze squashspecial van de Hofmannen . U gaat altijd blij naar huis met een presentje!!

Tijdens de Specials is het squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer en alles voor € 30,- euro p.p. all in. Geef je voor een aangekondigde Special op via het contactformulier op de website of bel 0598 398167! Eerdere Squash Specials met Prijzensponsors zijn die van Trioflor, Heineken / Vrumona, Kadepop, Hofman Groente en Vlees, Mijn Reiskennis Jeroen t Hart en Alwijn Slijterij Wijnerij, Praktijk Physis Groningen en Massage Centrum Hoogezand

Zelf een Squash Special sponseren

Wil jouw bedrijf ook een Special sponseren met een prijsje voor iedere deelnemer, neem dan contact met ons op!

Champagne toernooi Zondag 14 januari 2024

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi is 14 januari 2024. Iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Friday’s Toss………..

Vrijdagavond  ……… is er een Toss en Squash v.a. 19.00 uur. Voor gevorderde en beginnende squashers, óók voor leden van andere centra’s. Vind u het leuk om eens met andere spelers te squashen, geef je dan nu hiervoor op. Geef je op via de website of bel 0598 398167

Sport-Led Golfcompetitie

Speel op de maandag- of vrijdagavond mee met de Indoor Golfcompetitie . U kunt zich  online inschrijven voor deze competitie.

Mulligan Golf Sim Tournament

Mulligan Golf is de nieuwe golfcompetitie op de aboutGolf Simulator bij Golf Centrum Hoogezand op de aboutGolf  simulator. Een groep van 12 golfers met verschillende handicaps spelen tot en met 22 maart een stableford wedstrijd over tien vrijdagavonden. Op elke baan krijgen ze een Mulligan, omdat iedereen een tweede kans verdiend. Pak je nog een Mulligan… dan even de code scannen voor €2.50 en je doneert dit aan de Stadsimker. De bijen zijn je dankbaar 🙂 . Ongecompliceerd golfen voor de fun!!

Ladiesquashit 

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

Geen datum op de agenda.

Houdt de site in de gaten voor meer informatie!