Sportartikelen

Squashrackets, 
De verkoop van squash- en golfartikelen vindt u in onze shop op het centrum.. Weet u welk racket u wilt bestellen van het merk Oliver, Kean, Saxon of Eye Squash, dan kunt u deze online bij ons bestellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en zorgen dat u uw racket thuisgestuurd krijgt.

Saxon C4 squashracket in ons assortiment

Squash artikelen
Squash rackets van het merk Oliver, Kean, Saxon en Eye kunt u bij ons aanschaffen. U kunt naar keus rackets testen. Zo heeft u een goed gevoel dat het racket bij u past. Wij kunnen u daarin natuurlijk ook begeleiden en advies geven. Dit betekend dat u een testsessie maakt met onze rackets tegen een vergoeding, bij aanschaf hoeft u deze vergoeding natuurlijk niet te betalen. Wij denken scherp te kunnen concurreren met de huidige internetprijzen en bieden daarop service zoals het vervangen van een enkele snaar. Mocht u ooit een nieuwe bespanning nodig hebben kost een regular bespanning slechts €20.-  Onze Salming schoenen zijn een van de best performanced schoenen voor squashers.

Salming Hawk 2 Schoen in ons assortiment

Golf artikelen en T-Smart Putting divice
Een complete T-Smart putting set of een putting onderdeel kunt u  hier online bestellen. Heeft u een eigen golfshop die op zoek is naar een ophangsysteem voor golfshafts of het puttingdivice in uw assortiment wilt opnemen, dan kunt u contact met ons opnemen. Mart Karsenbarg helpt u graag verder.

T-Smart putting device in ons assortiment

   

Voor golfclubs kunnen wij u de sets van Wilson aanbevelen. Een mooie beginners set of als u al weet al wat u wilt van Wilson, dan kunnen wij dat voor u bestellen. Voor golfclubs van een ander merk of het aanmeten van nieuwe clubs kunt u ook contact opnemen met The Country Golf Shop in Zijerveen.