Sportartikelen

Squashrackets, Golfclubs en T-Smart 
De verkoop van squash- en golfartikelen vindt u in onze shop op het centrum.

Golf artikelen
Een complete T-Smart set of een putting onderdeel kunt u  hier online bestellen. Heeft u een eigen golfshop die op zoek is naar een ophangsysteem voor golfshafts of het puttingdivice in uw assortiment wilt opnemen, dan kunt u contact met ons opnemen. Mart Karsenbarg helpt u graag verder.

   

Voor golfclubs kunnen wij u de sets van Wilson aanbevelen. Een mooie beginners set of als u al weet al wat u wilt van Wilson, dan kunnen wij dat voor u bestellen. Voor golfclubs van een ander merk of het aanmeten van nieuwe clubs kunt u ook contact opnemen met de Golf en Country Shop in Zijerveen.

Squash artikelen
Squashrackets van het merk Wilson, Oliver, Kean, Saxon en Eye kunt u bij ons aanschaffen. U kunt naar keus rackets testen. Zo heeft u een goed gevoel dat het racket bij u past. Wij kunnen u daarin natuurlijk begeleiden en advies geven. Dit betekend dat u een testsessie maakt met onze rackets tegen een vergoeding, bij aanschaf hoeft u deze vergoeding natuurlijk niet te betalen. Wij denken scherp te kunnen concurreren met de huidige internetprijzen en bieden daarop service zoals het vervangen van een enkele snaar. Mocht u ooit een nieuwe bespanning nodig hebben kost dat slechts €20.-  Onze squash schoenen zijn van Salming.