Sportartikelen

Squashrackets, 
De verkoop van squash- en golfartikelen vindt u in onze shop op het centrum. In de coronalockdown is deze helaas gesloten. Weet u welk racket u wilt bestellen van het merk Oliver, Kean, Saxon of Eye Squash, dan kunt u deze online bij ons bestellen via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor al onze jaarleden bieden wij aan dat zij een eenmalige korting ontvangen van 21% op een squashracket of schoenen indien zij deze in de lockdown in januari online bestellen of binnen een maand na heropening.

Squash artikelen
Squash rackets van het merk Oliver, Kean, Saxon en Eye kunt u bij ons aanschaffen. U kunt naar keus rackets testen. Zo heeft u een goed gevoel dat het racket bij u past. Wij kunnen u daarin natuurlijk ook begeleiden en advies geven. Dit betekend dat u een testsessie maakt met onze rackets tegen een vergoeding, bij aanschaf hoeft u deze vergoeding natuurlijk niet te betalen. Wij denken scherp te kunnen concurreren met de huidige internetprijzen en bieden daarop service zoals het vervangen van een enkele snaar. Mocht u ooit een nieuwe bespanning nodig hebben kost een regular bespanning slechts €20.-  Onze Salming schoenen zijn een van de best performanced schoenen voor squashers.

Golf artikelen en T-Smart Putting divice
Een complete T-Smart putting set of een putting onderdeel kunt u  hier online bestellen. Heeft u een eigen golfshop die op zoek is naar een ophangsysteem voor golfshafts of het puttingdivice in uw assortiment wilt opnemen, dan kunt u contact met ons opnemen. Mart Karsenbarg helpt u graag verder.

   

Voor golfclubs kunnen wij u de sets van Wilson aanbevelen. Een mooie beginners set of als u al weet al wat u wilt van Wilson, dan kunnen wij dat voor u bestellen. Voor golfclubs van een ander merk of het aanmeten van nieuwe clubs kunt u ook contact opnemen met de Country Golf Shop in Zijerveen.