Ettan Sport

Ettan Sport is ons bedrijf wat diverse sportartikelen verkoopt en (sport)evenementen organiseert .

Ettan Sport artikelen

Squashrackets Oliver, Eye, Salming en Saxon, Salming squashschoenen en Dunlop squashballetjes.

Ettan Sport Evenementen

Ons team organiseert graag een (sport)evenement voor uw bedrijf . Dit kan bij ons bedrijf Squash en Golf Centrum Hoogezand zijn, maar ook op een locatie naar uw keuze. Zoals een (bedrijfs)uitje of golf evenement voor een groep vrienden of bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden en vul ons contactformulier in.

Sport-Led

Led verlichting voor sportcomplexen in en- outdoor door Sport-Led

Padel Banen
Golf driving range of de oefen faciliteiten
Paardenrijbak in- en outdoor
Longeercircel
Honden trainingsveld
Kartbaan
IJsbaan
Loods of werkplaats

Bij verlichten is een goede dekking en lichthoeveelheid belangrijk. Door jaren ervaring en passende producten helpen wij u graag bij de optimale verlichting.

De Led verlichting, design armaturen voor uw interieur en verlichting uit de outlet zijn ook via de webwinkel te bestellen

T-Smart golf putten

De T-Smart is ontworpen om u als golfer te helpen bij het verbeteren van uw putt performance. De T-Smart maakt u bewust van de ideale lijn en snelheid. Met behulp van de T-Smart kunt u verschillende oefeningen doen. Na de trainingen zult u merken dat tijdens een ronde golf het putten makkelijker en beter zal verlopen, met als resultaat een ronde met minder putts en dus een betere score.

Kortom de T-Smart kan u helpt bij het verbeteren van uw handicap! Bestel de T-Smart op deze site.

Massage Centrum Hoogezand

U kunt een massage boeken bij onze gediplomeerde sportmasseuse Marion Karsenbarg bij het Squash en Golf Centrum Hoogezand of op locatie. Boek een heerlijke ontspannende klassieke massage van het hele lijf of een stevige sportmassage van nek rug en schouders. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een massage van armen, benen en/of voeten. Per uur kost deze massage €42.- en de gedeeltelijke massage van een half uur is vanaf €22.-. Boek nu je massage en neem contact op met Marion. Tijdens onze openingstijden kunt u, in combinatie, ook gebruik maken van onze douches en sauna tegen een kleine vergoeding van €4.50.

Massage op locatie is ook mogelijk. Op uw bedrijf of uw evenement kan er een massageplek georganiseerd worden waar een sportmassage of ontspanningsmassage wordt gegeven