Praktijk Physis Groningen

Per 1 juni is Renger van Dijk gestart met zijn Praktijk Physis Groningen in het Squash en Golf Centrum Hoogezand. Renger is Fysiotherapeut en Physis Specialist. Door zijn unieke combinatie van therapie├źn lost hij blokkades op in jouw lichaam en geest. Samen met jou zorgt hij ervoor dat de Physis, het zelf-herstellend vermogen van het lichaam, zo optimaal mogelijk is. Je komt weer in de kracht van je leven te staan en kan het leven leiden waar je van droomt.

Haal jij het optimale uit je leven? Wat is jouw doel; een leven zonder pijn, vol energie en in je maximale kracht staan? Werk samen met Renger aan het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Volgens het 6 domeinen model werk je jezelf naar een pijnvrij leven, naar verbetering van je weerstand en een optimaal energieniveau, naar betere prestaties en naar het bereiken van je doelen.

Door ervoor te zorgen dat je Physis zo optimaal mogelijk is, verdwijnen (chronische) pijnklachten, slaap je beter, heb je de energie om dingen te doen die je wilt doen en zijn bereiken binnen handbereik.

Het is leuk, inspirerend en motiverend! We gaan terug naar de basis met thema’s als Stress, Slaap, Ademhaling, Bewegen, Het immuunsystheem en Voeding Neem direct contact op om de stap te maken op weg naar een fit en vitaal leven!

Renger van Dijk in de praktijkruimte van Praktijk Physis Groningen