Fysiotherapie

Naast zijn passie voor squash -sommige kennen hem als de fanatieke squasher van het bedrijfscompetitieteam Praktijk Physis, heeft Renger van Dijk ook een passie voor gezond leven en bewegen. Sinds 2007 heeft Renger al een eigen fysiotherapiepraktijk waarin hij streeft om iedereen pijnvrij te krijgen en waarbij hij zijn klanten veel meegeeft over een gezond lichaam en een gezonde leefstijl. Bij klachten heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig!

Maak een afspraak voor uw behandeling van o.a.:

  • rugklachten
  • nekklachten
  • knieklachten
  • blessures
  • chronische pijn
  • revalidatie

Physis Specialist

Renger: “Ik maak gebruik van de Physis methode, oftewel het zelf herstellend vermogen van het lichaam (Hippocrates). Als jouw Physis zo optimaal mogelijk is, dan heb je veel energie, weinig lichamelijke of mentale klachten en kan jij optimaal presteren. Hoe verder jij af bent van die optimale Physis, hoe groter de kans op lichamelijke en/of mentale klachten. Je bent vaker ziek, voelt je moe en futloos, hersteld niet of langzamer van ziekte en/of blessures en zit minder goed in je vel.”

Door zijn unieke combinatie van therapieën lost hij blokkades op in jouw lichaam en geest. Samen met jou zorgt hij ervoor dat de Physis, het zelf-herstellend vermogen van het lichaam, zo optimaal mogelijk is. Je komt weer in de kracht van je leven te staan en kan het leven leiden waar je van droomt.

Voor uw gezonde leefstijl

Haal jij het optimale uit je leven? Wat is jouw doel; een leven zonder pijn, vol energie en in je maximale kracht staan? Werk samen met Renger aan het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Volgens het 6 domeinen model werk je jezelf naar een pijnvrij leven, naar verbetering van je weerstand en een optimaal energieniveau, naar betere prestaties en naar het bereiken van je doelen.

Fit en vitaal leven

Door ervoor te zorgen dat je Physis zo optimaal mogelijk is, verdwijnen (chronische) pijnklachten, slaap je beter, heb je de energie om dingen te doen die je wilt doen en zijn bereiken binnen handbereik.

Het is leuk, inspirerend en motiverend! We gaan terug naar de basis met thema’s als Stress, Slaap, Ademhaling, Bewegen, Het Immuunsysteem en Voeding. Neem direct contact op om de stap te maken op weg naar een fit en vitaal leven nú bij Fysio Hoen !