Bedrijfscompetitie Uitslagen

Gizom Bedrijfscompetitie Squash Centrum Hoogezand

De Gizom Bedrijfscompetitie Squash wordt twee keer per jaar gespeeld. We hebben een voorjaars- en najaars competitie. De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavond vanaf 19.30 uur. Uw team bestaat uit 4 spelers en elke speler speelt twee wedstrijden per avond.

Update 29 september: De bedrijfscompetitie wordt vanaf 2 oktober tijdelijk uitgesteld. Vanwege de coronadreiging en met de nieuwe maatregelen menen wij dat het beter is om op dit moment geen competitie te spelen. Wij blijven open met de banen maar geen horeca, dus kunt u zelf wel een baan boeken op deze avond. Dit kan telefonisch 0598 398167 of via whatsapp met Marion 0624625880.

Wij zij op 18 september gestart met de bedrijfscompetitie. In deze tijd staat veiligheid voorop, daarom worden er op deze avonden niet op alle banen competitie gespeeld, zodat het niet te druk wordt. Verder dient u een eigen handdoek mee te brengen en onze aanwijzingen qua hygiëne op te volgen. Houd boven in de horeca ten alle tijden 1,5 meter afstand en maak gebruik van een zitplaats. Wij vragen u zich te houden aan de algemene regels en blijf thuis bij verkoudheid, koorts, hoesten of benauwdheid en ook indien een huisgenoot/gezinslid het coronavirus Covid 19 heeft. 

De indeling vindt u hier

Teams Poule A  punten
Surf City / Payt
Gizom 1
GC Duurswold
Style 26 
GJR Finance Solutions
 
Teams Poule B  Punten
GJR Finance Solutions 2
Bronsema & Nieuwhof
Grashuis
PM Security
HT Groenvoorziening
SPIE
Teams Poule c punten
Gizom 2
Blaak autoschadeherstel
B.A.S.
Fervent
Alwijn Slijterij Wijnerij
Teams Poule D punten
Ettan Sportmassage
Effect Bouw
Soft4Matic
Praktijk Physis Groningen
Hofman Groente en Vlees