Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Oudjaar Toss en Squash Hofman Special vrijdagavond 29 December
Wil je vrijdagavond vanaf 19.00 meedoen met de Toss en Squash schrijf je dan in via de site of bel naar het centrum en wij zetten je op de inschrijflijst. Een gezellig avondje met squashen, eten en drinken all in voor 25 euro p.p.

Champagne toernooi 14 Januari 2018

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi is op 14 januari 2018. Iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Ladiesquashit vrijdag 26 Januari 2018

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters! Zet ‘m in je agenda.

Optie 1 Je speelt het toernooi mee inclusief de tapas op de avond voor €12.50.- p.p. ( €10.- p.p. voor leden Hoogezand). Optie 2 is inclusief vrij trainen in januari met als afsluiting het toernooi en gezellig tapas eten voor €25.- p.p.

Wij dagen de squashende dames uit om mee te doen!!!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

Summer Specials v.a. 19.00 uur (in de zomer van 2018)

Diverse toernooien in de zomer met prijzensponsors zoals Heineken/Vrumona Kade Pop en Alwijn Slijterij en Wijnerij. Squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer alles voor € 25,- euro p.p. all in. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

Mossel / Rib Oktoberfest ( in oktober 2018)

Het seizoen wordt traditioneel gestart met het Mossel/Rib toernooi. Na het toernooi kunt u genieten van verse mosselen en gemarineerde ribs. Inschrijfgeld 19.50 p.p. Squashen en ’s avonds buffet met mosselen, spareribs, friet, salade, stokbrood en sausjes.

Genoemde data onder voorbehoud.

Houd de site in de gaten voor meer informatie!