Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Specials 

Hofman Toss & Squash Special op vrijdagavond 28 December!

Tijdens de Specials  is het squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer en alles voor € 25,- euro p.p. all in. Geef je op via de website of bel 0598 398167! Eerdere Squash Specials met prijzensponsors zoals Trioflor, Heineken / Vrumona, KadePop, Hofman groete en vlees en nu voor de tweede keer Alwijn Slijterij en Wijnerij.

Alwijn Slijterij Wijnerij is de prijzensponsor van onze Late Summer Special op 28 September geweest. Winnaar was Aziz al Harazi. Winnaars van de Plates waren Arjan van Bruggen en Egbert Kruit.

Friday’s Toss

Vrijdagavond .. is er een Toss en Squash. Ook met aandacht voor beginnende squashers. Vind u het leuk om eens met andere spelers te squashen, geef je dan nu hiervoor op. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

Champagne toernooi  13 Januari 2019

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi is bekend. Iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Ladiesquashit (Januari 2019)

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters! Zet ‘m in je agenda.

Optie 1 Je speelt het toernooi mee inclusief de tapas op de avond voor €12.50.- p.p. ( €10.- p.p. voor leden Hoogezand). Optie 2 is inclusief vrij trainen in januari met als afsluiting het toernooi en gezellig tapas eten voor €25.- p.p.

Wij dagen de squashende dames uit om mee te doen!!!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

Genoemde data onder voorbehoud.

Houdt de site in de gaten voor meer informatie!