Toernooien

Inschrijven Toernooien

U kunt zich inschrijven voor de toernooien via het contactformulier, per telefoon 0598 398167 of op het intekenformulier op het Centrum.

Toss en Squash Starters Special vrijdag 29 Juni

Vrijdagavond 22 juni is er een Toss en Squash met speciale aandacht voor beginnende squashers. Vind u het leuk om eens met andere spelers te squashen, geef je dan nu hiervoor op. Squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer alles voor € 25,- euro p.p. all in. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

Squash Specials op de vrijdagavond v.a. 19.00 uur  

Diverse Squash Specials van 2017 met prijzensponsors zoals Heineken/Vrumona, Kade Pop, Hofman groete en vlees en Alwijn Slijterij en Wijnerij. Squashen, lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer alles voor € 25,- euro p.p. all in. Geef je op via de website of bel 0598 398167!

Champagne toernooi (Januari 2019)

Elk jaar wordt het champagne toernooi vlak na oud & nieuw gespeeld. De datum voor het eerstvolgende toernooi is nog niet bekend. Iedereen is welkom om een gooi naar de titel te doen, afsluitend is er een gezellige champagne borrel.

Ladiesquashit (Januari 2019)

Het toernooi voor squashende dames in Noord Nederland is in 2016 opgezet om eens een gezellig en sportief damestoernooi in het Noorden te kunnen spelen. Het was zeker een succes met 24 deelneemsters! Zet ‘m in je agenda.

Optie 1 Je speelt het toernooi mee inclusief de tapas op de avond voor €12.50.- p.p. ( €10.- p.p. voor leden Hoogezand). Optie 2 is inclusief vrij trainen in januari met als afsluiting het toernooi en gezellig tapas eten voor €25.- p.p.

Wij dagen de squashende dames uit om mee te doen!!!

‘Gronings Open’ Squash Kampioenschappen

 

Mossel / Rib Oktoberfest ( in oktober 2018)

Het seizoen wordt traditioneel gestart met het Mossel/Rib toernooi. Na het toernooi kunt u genieten van verse mosselen en gemarineerde ribs. Inschrijfgeld 19.50 p.p. Squashen en ’s avonds buffet met mosselen, spareribs, friet, salade, stokbrood en sausjes.

Genoemde data onder voorbehoud.

Houdt de site in de gaten voor meer informatie!