Talent

Talentontwikkeling

Graag ondersteunen wij talenten op het gebied van sport. Kennis over talentontwikkeling draagt bij om persoonlijk excelleren mogelijk te maken.  Samen met andere topsporters en coaches vergaren wij kennis en brengen die over op de (beginnende) topsporter.

Voor het ondersteunen in onze aanpak hebben wij een sponsorbord in ons entree hangen waar u, tegen een vergoeding van €50.- voor een jaar, reclame kan maken met uw visitekaartje. Laat ons even weten of u van deze gelegenheid gebruik wilt maken en neem met Marion contact op.

Mart
Met beide ouders als ex-topsporters in zeilen, als ex- topsquasher en A professional én tevens als jeugdcoach in de golfwereld, zijn wij bevoorrecht dat onze eigen zoon Mart Karsenbarg (19jr)  gekozen heeft voor een ambitie in de topsport wereld. Als squasher met een NOC NSF beloftestatus krijgt hij hierdoor een platform op Talentboek.nl. De sporter kan via Talentboek van familie, vrienden of bedrijven geld ontvangen voor trainingen en stages in binnen en buitenland.

Enkele bedrijven, familieleden en vrienden hebben al een donatie gedaan. U kunt dit zien op Talentboek.nl

Golf speelt Mart het hele jaar door en squash in de winter voor zijn lichamelijke conditie. Een betere aanvulling van sporten kan je niet krijgen. Hij speelt golf op de indoor golfsimulator bij ons in het Centrum, op zijn homecourse in Aalden, de Gelpenberg met Heren 1 Hoofdklasse ngf competitie en op de (trainings)banen van de Noord Nederlandse en de Drentsche. Mart speelt vooral de laatste jaren golf in nationale en internationale wedstrijden. Natuurlijk ondersteunen wij hem als ouders in bijna elk opzicht. In trainingen, persoonlijke begeleiding, voeding, lichamelijke verzorging, coaching en transport. Het team van specialisten die hem tevens begeleiden met golf op de TrackMan is Marcel Warnaar van the Country Golf Shop, zijn Personal Trainer Sietze Koster van Crossfit Noord en om lichamelijk blessurevrij te blijven zijn fysiotherapeut Thomas Geudeker van Den Ommelanden.

Mart heeft voor de tweede keer de Faldo Series gewonnen, in Berlijn in 2018 en dit jaar in Slowakije. Hij heeft zich hiermee wederom geplaatst voor de finale in de Verenigde Arabische Emiraten in November en is dit jaar 3e U21 geworden. Wilt u hem volgen kijk dan op zijn site.

Mart Karsenbarg

Wilt u producten bestellen van zijn bedrijf T-Smart, kijk dan hier