Vitaliteitsweken op 25&28 Augustus

      Reacties uitgeschakeld voor Vitaliteitsweken op 25&28 Augustus

Verhoog je energie niveau! Verminder je (pijn)klachten! Verbeter je prestaties! De Praktijk Physis Groningen organiseert vitaliteitsdagen waarop je een analyse kunt krijgen als je meer uit het leven wilt halen. Behaal je doelen -Een energievol leven, -Pijnvrij bewegen, -Beter slapen, -Afvallen, -Meer spiermassa en -Beter omgaan met stress. Schrijf je hier in voor een Physis analyse van 40 minuten op een van onze vitaliteitsdagen voor €25,- (waarde €145.-)

Gratis intake, screening, onderzoek van 60 min én keuze uit twee behandelingen, coachingsgesprekken of trainingssessies twv €363,- voor diegene die als eerste op de www.praktijkphysisgroningen.nl de 6 domeinen vragenlijst invult. Alle andere inschrijvingen ontvangen bij inschrijving van het vervolgtraject het inschrijfgeld van de analyse als korting.

Renger van Dijk

Geniet van de ontspanning! Geluksgevoel door de aanraking! Goed voor de weerstand! Ettan Sportmassage organiseert vitaliteitsdagen waarop je een sport- of ontspanningsmassage kunt nemen. Een massage -Ontspant, -Bouwt weerstand op, -Onderhoud je spieren, -Geeft rust, Geeft een geluksgevoel. Schrijf je hier in voor een Massage van 40 minuten op een van onze vitaliteitsdagen voor €25,-

Alle inschrijvingen die een tienrittenkaart massage nemen, ontvangen bij aanschaf het inschrijfgeld van de vitaliteitsmassage als korting.

Marion Karsenbarg