Weer open op 1 Juli!!

      Reacties uitgeschakeld voor Weer open op 1 Juli!!

Update 1 Juni: Goede berichten van de regering. De coronamaatregelen versoepelen. We mogen open op woensdag 1 Juli met het squashen én de horeca. Het is straks mogelijk om je baan in te boeken en meteen aansluitend bartijd te reserveren. Er zal tijdens het bespreken van de baan een paar vragen gesteld worden over je gezondheid, maar we nemen aan dat je niet zult gaan squashen als je verkouden bent, hoest en/of koorts hebt. Blijf dan thuis. Wil je na het squashen wat blijven drinken dan kan dat en zullen we dit meteen voor jou en je medespeler reserveren. Het protocol veranderd per week, dus in de laatste week van juni zullen we jullie hierover inlichten wat het nog meer voor ons gaat betekenen.

Update 7 mei; Als een van de laatste bedrijfstakken mogen de sportclubs met indoor sporten pas op 1 september hun deuren openen. Natuurlijk zijn wij hierdoor aangeslagen, maar we houden hoop op eerdere opening als het blijkt dat de samenleving uit het dal blijft klimmen en er straks geen corona patiënten meer worden gemeld. De Squashbond doet er alles aan om weer in gesprek te gaan met de verantwoordelijke personen en de squashcentra weer te laten openen volgens een protocol opgebouwd uit 5 fasen.

De steun die wij van iedereen krijgen is enorm en dat waarderen wij zeer. Hopelijk zijn we sneller open dan verwacht en zien we elkaar snel!