Mart Karsenbarg Sportman 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Mart Karsenbarg Sportman 2019

Je kan niet meer stemmen. Uitreiking van vrijdagavond 13 Maart in de Noordsuythoeve in Noordbroek wordt uitgesteld!

Stem op Mart Karsenbarg voor Sportman van het jaar 2019 Gemeente Midden Groningen door een mail te sturen naar sportverkiezing@midden-groningen.nl

Sportgala Gemeente Midden Groningen 13 Maart
Wederom ontving Mart een nominatie voor Sportman van het jaar en hoe leuk zou het zijn om hem nu aan deze titel te helpen door op sportverkiezing@midden-groningen.nl een mail sturen met mijn stem gaat naar Mart Karsenbarg. In 2018 bleef het bij een individuele nominatie. Hij behaalde met zijn team Gelpenberg Heren 1 wel Sportploeg van het jaar in Coevorden. Wie weet wint hij op 13 maart in de Noordsuythoeve in Noordbroek de prijs voor Sportman van het jaar 2019 Gemeente Midden Groningen.

Golfer Mart Karsenbarg

Met beide ouders als ex-topsporters in zeilen, als ex- topsquasher en A professional én tevens als jeugdcoach in de golfwereld, zijn wij bevoorrecht dat onze eigen zoon Mart Karsenbarg (19jr)  gekozen heeft voor een ambitie in de topsport wereld. Hij wil niets liever dan van Golf zijn beroep maken en hij is hard op weg om professional golfer te worden.

Golf speelt Mart het hele jaar in binnen en buitenland, maar natuurlijk speelt hij ook golf op de indoor golfsimulator bij ons in het Golf Centrum Hoogezand. Zijn homecourse is Golfclub de Gelpenberg in Aalden. Voor het Heren 1team speelt hij in de Hoofdklasse van de NGF competitie. Voor training gaat hij naar de banen van de Noord Nederlandse Golf en Country Club (NNG&CC) en de Drentsche Golfclub (DGCC). Mart speelt veel nationale en internationale wedstrijden en kiest als amateur steeds meer wedstrijden waar golfprofessionals spelen. Daarbij doet hij aan crossfit en squash voor zijn lichamelijke conditie. Een betere aanvulling om een allround sportman te worden kan je niet maken. Natuurlijk ondersteunen wij hem als ouders in elk opzicht. In trainingen, persoonlijke begeleiding, voeding, lichamelijke verzorging, coaching en transport. Het team van specialisten die hem tevens begeleiden met golf op de TrackMan is Marcel Warnaar van the Country Golf Shop, zijn Personal Trainer Sietse Koster van Crossfit Noord en om lichamelijk blessurevrij te blijven zijn fysiotherapeut Thomas Geudeker van Den Ommelanden.

Mart heeft twee keer de Faldo Series gewonnen, in Berlijn in 2018 en in 2019 in Slowakije. Hij heeft zich hiermee twee keer geplaatst voor de finale in de Verenigde Arabische Emiraten en is in november 2019 3e U21 geworden. Wilt u hem volgen kijk dan op zijn site en vergeet niet te stemmen!

Lees hier het verslag van het Sportgala Gemeente Midden Groningen.