Start Bedrijfscompetitie Squash op 24 september 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Start Bedrijfscompetitie Squash op 24 september 2021

Vrij squashen is al geruime tijd toegestaan en sinds wedstrijden ook weer mogen, merken we dat de squashers daar weer veel zin in hebben. Dus zijn we blij te kunnen melden dat we op vrijdag 24 september weer gaan starten met de bedrijfscompetitie squash en doorgaan waar we gebleven zijn. Het is dan precies een jaar geleden dat we gedwongen waren te stoppen met de competitie door de corona maatregelen, maar gelukkig zijn we op dit moment weer goed op weg naar een vrijere samenleving.

Toch denken wij dat het fijn is als we nog voorzichtig doen. Wij willen dan ook vragen of iedere squasher zich strikt wilt houden aan de gezondheidsregels. Heb je klachten blijf dan thuis! Regel de vervanging met je team of bel ons om het voor je te regelen. Heb je geen vaccinaties of genezen van covid-19, dan adviseren wij je dat je jezelf laat testen of doe een zelftest voor je komt.Meld het ons ook als je nog vragen of bezwaren hebt.

De indeling van alle poules staan op de site. Op een enkele wijziging na is het schema nagenoeg identiek aan afgelopen jaar.

We hebben zin in de gezelligheid en zien uit naar jullie komst!