Fysiotherapie4all Hoogezand

      Reacties uitgeschakeld voor Fysiotherapie4all Hoogezand

Renger van Dijk is per 1 Januari 2023 een samenwerking gestart van zijn Praktijk Physis met Fysiotherapie4all Hoogezand in Squash en Golf Centrum Hoogezand. Met deze unieke samenwerking zijn ook uw behandelingen vergoed door de zorgverzekering, indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Deze regeling geldt voor alle fysiotherapeuten.

Fysiotherapie4All

Naast mijn passie voor squash -sommige kennen mij als de fanatieke squasher van het bedrijfscompetitieteam Fysiotherapi4all-, heb ik ook een passie voor gezond leven en bewegen. Sinds 2007 heb ik een eigen fysiotherapiepraktijk waar ik in streef om iedereen pijnvrij te krijgen en waarbij ik mijn klanten veel meegeef over een gezond lichaam en een gezonde leefstijl.

Voor uw Fysio (pijn)behandeling en revalidatie bij Fysiotherapie4all Hoogezand, bent u vanuit uw aanvullende zorgverzekering verzekerd.

Veel voorkomende behandelingen bij klanten zijn bij:

  • rugklachten
  • nekklachten
  • knieklachten
  • blessures
  • chronische pijn
  • revalidatie

Mijn werk komt bijeen in Fysiotherapie4all en mijn Physis aanpak. De Physis oftewel het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Als jouw Physis zo optimaal mogelijk is, dan heb je veel energie, weinig lichamelijke of mentale klachten en kan jij optimaal presteren. Hoe verder jij af bent van die optimale Physis, hoe groter de kans op lichamelijke en/of mentale klachten. Je bent vaker ziek, voelt je moe en futloos, hersteld niet of langzamer van ziekte en/of blessures en zit minder goed in je vel.

Maak een afspraak op Fysiotherapie4all

Praktijk Physis Groningen

Als Physis specialist vanuit de Praktijk Physis Groningen maak ik gebruik van mijn unieke (fascie) therapieën, trainingen en coaching. Hiermee help ik je jouw Physis zo optimaal mogelijk te maken en dat je jouw doelen kunt bereiken. Door deze optimalisatie krijg je weer meer energie, herstel je sneller van jouw klachten en ga je je doelen halen.

Je kunt dit traject met mij doorlopen, waarbij we werken aan een optimale physis speciaal voor jou, wat jij nodig hebt. Ieder individu is immers anders, heeft andere behoeftes en aandachtspunten. Via het 6 domeinen model, bevattende het immuunsysteem, slaap, ademhaling, bewegen, stress, mindset en voeding gaan we samen aan de slag. Je kan op de website de 6 domeinen vragenlijst invullen en direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Je kan mij natuurlijk ook altijd even aanspreken als je mij binnenkort in het Squash en Golf Centrum ziet of stuur een mail.

Jouw Leefstijlcoach en Personal Trainer

Om een gezonde leefstijl voor jezelf te creëren kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Ik ga graag met je aan de slag om je wegwijs te maken in deze materie. We hebben het dan bijvoorbeeld over adviezen bij slaap tekort en/of voeding in ons dagelijks snelle leventje aangevuld met personal training in bewegen naar behoefte van het lichaam. Een gezonde leefstijl zou voor u wel eens de oplossing kunnen zijn voor een verhoogd stressniveau en Burnout klachten.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website Praktijk Physis Groningen of doe de vitaliteitscheck

Met sportieve en gezonde groeten,

Renger van Dijk