Fysiotherapie4all in Praktijk Physis Groningen

      Reacties uitgeschakeld voor Fysiotherapie4all in Praktijk Physis Groningen

Pratijk Physis Groningen

Renger van Dijk, sommigen kennen hem al als een fanatieke squasher in het squashteam, is per 1 Januari een samenwerking gestart van zijn Praktijk Physis met Fysiotherapie4all in Squash Golf Centrum Hoogezand. Met deze unieke samenwerking zijn ook uw behandelingen vergoed door de zorgverzekering, indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Deze regeling geldt voor alle fysiotherapeuten.

Mag ik mijzelf even voorstellen

Naast mijn passie voor squash, heb ik ook een passie voor gezond leven en bewegen. Sinds 2007 heb ik een eigen fysiotherapiepraktijk en sinds twee jaar onder de naam Praktijk Physis Groningen.

Physis is het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Als jouw Physis zo optimaal mogelijk is, dan heb je veel energie, weinig lichamelijke of mentale klachten en kan jij optimaal presteren.

Hoe verder jij af bent van die optimale Physis, hoe groter de kans op lichamelijke en/of mentale klachten. Je bent vaker ziek, voelt je moe en futloos, hersteld niet of langzamer van ziekte en/of blessures en zit minder goed in je vel.

Als Physis specialist maak ik gebruik van mijn unieke (fascie) therapie├źn, trainingen en coaching. Hiermee help ik je jouw Physis zo optimaal mogelijk te maken en dat je jouw doelen kunt bereiken. Door deze optimalisatie krijg je weer meer energie, herstel je sneller van jouw klachten en ga je je doelen halen.

Via het 6 domeinen model, bevattende het immuunsysteem, slaap, ademhaling, bewegen, stress, mindset en voeding gaan we samen aan de slag. Je kan op de website de 6 domeinen vragenlijst invullen en direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Je kan mij natuurlijk ook altijd even aanspreken als je mij binnenkort in het Squash en Golf Centrum ziet of stuur een mail.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website Praktijk Physis Groningen

Met sportieve en gezonde groeten,

Renger van Dijk