Competities afgelast

      Reacties uitgeschakeld voor Competities afgelast

27 mei Update: We hebben tot onze spijt de Bedrijfscompetitie squash af moeten lasten. We hopen dat de teams allemaal weer meedoen met de volgende ronde, die half september zal starten.

april: We gaan straks met z’n allen weer squashen en we hebben geen idee hoe dat straks gaat verlopen. Ons idee is om de Bedrijfscompetitie Squash door te laten spelen, maar er zullen dan waarschijnlijk niet zo veel teams op een avond aanwezig kunnen zijn. Het is dan ook de bedoeling de competitie uit te spreiden over meerdere speeldagen. Wat niet uitsluit dat het ook op een enkele donderdagavond gespeeld zou kunnen worden. De finaledag op 16 mei vervalt en zou later kunnen worden ingepland. Deze finale zou bijvoorbeeld een hele zaterdag in beslag kunnen nemen, waarbij team en poules elkaar afwisselen zodat het niet te druk wordt. We kunnen niet vooruit lopen op de maatregelen die er zullen komen, het is voor ons ook allemaal onzeker. Wat mag er straks wel en wat mag niet en dan heb je natuurlijk ook nog wat willen de spelers wel, maar ook wat niet… We gaan dus kijken naar wat kan en wat gewenst is.

Na 20 mei weten we wat de verdere maatregelen zullen zijn. Hopelijk kan ik dan een planning maken voor een voorzetting van de competitie in een nieuw jasje.

De T-Smart indoor golfcompetitie heeft nog 1 speeldag en 2 finaledagen te spelen. We denken dat het mogelijk is om deze op kort termijn in te halen, zodra we groen licht krijgen om open te zijn. Ik begreep dat de Golfbond er intensief mee bezig is om de golfbanen met een nieuwe afstandsregel vervroegd open te krijgen. Wellicht mogen de golfbanen buiten dan eerder open dan de indoor banen en is er tijd om weer op slag te komen voor de finaledagen. De speeldagen worden in nauw overleg met de teams gepland.

De Euregiocompetitie Squash Noord en Oost is in zijn geheel afgelast voor seizoen 2019/2020.