Corona

Update

Er gelden geen beperkingen meer!

Update 18 februari

Coronaregels voor de periode tot 25 februari, daarna zijn er geen beperkingen meer:
Het tonen van een Corona Toegangsbewijs en legitimatie bij binnenkomst nog nodig tot 25 februari. Verder geen beperkingen

Update 26 Januari

Verdere versoepelingen voor de horeca betekent dat we bijna weer volledig open mogen. Op het sporten zitten geen beperkingen. Voor toegang dient het CTB getoond te worden met een legitimatiebewijs (indien je geen lid bent). Vooraf registreren d.m.v. het inboeken van een tijd. U dient binnen een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te bewaren. De Horeca is weer open om te genieten van een hapje en een drankje. De kleedkamers zijn open echter zonder saunagebruik daar wij de ander halve meter niet kunnen waarborgen. Toeschouwers zijn weer toegestaan bij het sporten! Op naar een volledige opening!!

Update 16 Januari

Vanaf zondag 16 januari mogen we weer open! Op het sporten zitten geen beperkingen. Voor toegang dient het CTB getoond te worden met een legitimatiebewijs (indien je geen lid bent). Vooraf registreren d.m.v. het inboeken van een tijd. U dient binnen een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te bewaren. Drankjes to go kunnen worden afgehaald en op de sportlocaties worden genuttigd maar niet in de barruimte tijdens de horeca lockdown. De kleedkamers zijn open echter zonder saunagebruik. Helaas mogen er geen toeschouwers zijn anders dan degene die afwisselen bij het sporten.

Update 18 December

Helaas zijn de maatregelen zo aangescherpt dat we weer in een lockdown verkeren. Tot en met 14 januari zijn wij hierdoor verplicht gesloten. Hopelijk horen we binnenkort dat we weer open mogen. De tweede kamer heeft een motie aangenomen om sport een onderdeel te maken van de essentiële branche waardoor we ook tijdens een eventuele lockdown open mogen blijven. Dus hopelijke tot snel. Hou moed, blijf fit en gezond!!

Update 28 November

De maatregelen zijn aangescherpt door het aantal besmettingen. We mogen vanaf 28 November open zijn met sport en horeca tot uiterlijk 17.00 uur. Tijdens de openingstijden dient u uw QR code te kunnen laten zien, dient u bij verplaatsing een mondkapje te dragen en moet u onderling anderhalf meter afstand houden. Indien u gebruik maakt en plaats neemt in de horeca kunt u naar het squashen kijken.

De anderhalve meter en het mondkapje is niet verplicht tijdens de sportbeoefening.

Openingstijden tijdens deze periode zijn donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Indien er in het weekend om 13.00 uur 4 banen zijn volgeboekt dan gaan de aansluitende banen open. Dit uiterlijk tot 17.00 uur. Indien er geen boekingen zijn zijn wij gesloten.

Update 13 November

Gelukkig mag er gesport worden!!

Helaas heeft de regering de maatregelen aangescherpt: Sporten blijft mogelijk! Wel moeten we iedereen naar een QR code vragen. Die zullen we dan checken bij de ingang van de horeca. We kunnen tot 20.00 gebruik maken van de horecaruimte, daarna kunt u uw drankje afhalen aan de bar en nuttigen op de galerij de gang bij de banen en de fitness. We zullen tot 22.00 uur geopend zijn. De bedrijfscompetitie wordt verzet naar de zaterdagen. Iedereen die hieraan meedoet heeft een mail ontvangen.

Toeschouwers zijn toegestaan tijdens de openingstijden indien zij gebruik maken van een vaste zitplaats in de horeca tot 20.00 uur!

Voor de Praktijk Physis Groningen dient u een mondkapje te dragen en kunt u ook in de avond een afspraak maken. Bij de massages dient u ook een mondkapje te dragen en de massages van Massage Centrum Hoogezand zijn nog tot 18.00 in te boeken, daar deze ook om 18.00 verplicht is te sluiten.

Update 4 November

VANAF 6 NOVEMBER MOETEN WIJ IEDEREEN CONTROLEREN OP EEN GELDIGE QR CODE.

Helaas is er door de regering een actie genomen, waardoor wij genoodzaakt zijn om iedereen die komt om te sporten, om te kijken naar sport en voor de horeca te checken op een geldige QR code. Wij vragen u deze direct bij binnenkomst gereed te houden en te laten checken door degene die achter de bar staat.

Binnen hoeft er geen mondkapje gedragen te worden behalve bij een afspraak bij Renger (Praktijk Physis Groningen) of bij een massage van Marion (Massage Centrum Hoogezand).

Update 20 September

Na 25 september gaan we iedereen die in de horeca komt controleren op de toegang via de corona-check-app op hun telefoon of op papier. Heb je geen vaccinaties of genezen van covid-19 herstel bewijs, dan moet je je dus laten testen voor toegang! Kom je alleen om te squashen, dan kan je niet door de barruimte, maar moet je gebruik maken van de tussendeur om naar de banen te gaan. Afhalen van iets te drinken kan via het afhaal punt bij de tussendeur en mag beneden op de gang, in de kleedkamer of de fitnessruimte genuttigd worden. Ook mogen we vanaf 25 september de anderhalve meter loslaten, maar geef elkaar nog een beetje ruimte dat is wel zo fijn. Sluitingstijd van de horeca is om 24.00 uur

Ben je er hélémaal oké mee om je door ons te laten registreren dat je gevaccineerd bent dan kunnen wij dit ook voor je bijhouden, zodat je niet elke keer dat je onze horeca bezoekt hoeft in te checken. Neem dan bij het eerste bezoek een print mee van je document waarop jouw gegevens en de vaccinaties staan. Dan graag de gegevens aanvullen met je volledige naam die nog niet op dit document voor geprint staan.

Meld het ons gerust als je nog vragen hebt!

Update 26 Juni

We zijn weer geopend zonder beperkingen voor het sporten, maar wel met enkele hygiëne maatregelen en de anderhalve meter regel.

Update 2 Juni

Extra versoepelingen vanaf zondag 6 Juni

Normaal squashen is weer mogelijk!

Eindelijk kunnen we met sporten de anderhalve meter afstand loslaten.

Afwisselen bij de baan is met vier personen toegestaan.

Les geven en training van groepen is weer toegestaan.

Ook mogen we binnen weer gebruik maken van de horeca.

 Voor het gemak krijgt u automatisch een doorboeking voor horeca bij het inboeken om te squashen of golfen.

Zijn de mondkapjes niet verplicht als u aan tafel zit, maar alleen als u zich verplaatst door het gebouw.

Zijn de kleedkamers weer open voor omkleden en douchen.

Update 17 Mei

Gelukkig mogen wij op 19 mei open!!

Regels op een rijtje:

18 jaar en ouder:

Reinig je handen bij binnenkomst Centrum.

We dragen een mondkapje in het centrum behalve op de baan en zittend op het terras is dit niet nodig.

Meld je aan bij de bar voor een gezondheidscheck.

Golfen met 2 personen op de simulator.

We squashen verantwoord op anderhalve meter met 2 personen.

Speel een ‘corona-let’ als je te dicht bij elkaar in de buurt komt.

Maak de deurklink van de baan schoon na spelen.

Er zijn alleen squashers toegestaan, geen toeschouwers boven de banen.

Tot 20.00 kunnen we, zittend op 1.5 m, gebruik maken van het terras mét horeca.

To Go afhalen van uw drankje voor bij de baan of na het spelen is de hele dag mogelijk

De kleedkamers en douches zijn gesloten.

Doe je squashschoenen pas op het Squashcentrum aan!!!

Het volgen van trainingen is mogelijk met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand.

Volg de regels van het RIVM en blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen.

Boeken een baan voor maximaal 2 personen 0598 398167 of bel/app Marion op 06 24625880.

Tot en met 17 jaar:

Alle regels als hierboven zijn aangegeven met de uitzondering van onderlinge partijtjes en het volgen van trainingen,

die zijn mogelijk zonder de 1,5 meter regel en maximale groepsgrootte.

Eén huishouden vrij spelen:

Alle regels als hierboven zijn aangegeven, maar met vrij squashen en golfen als je uit hetzelfde huishouden komt.

Update 11 Mei

Het Squash en Golf Centrum mag waarschijnlijk op woensdag 19 mei weer open als de daling van Covid 19 doorzet.

Update 3 Mei

Vooralsnog is de mogelijke opening van 11 mei door de regering verzet naar 19 mei.

Update 31 Maart

Tot 20 april zullen wij gesloten moeten blijven. Nu er op hoger tempo gevaccineerd wordt en er diverse onderzoeken lopen op het squashvlak, hopen wij dat het mogelijk is om zo snel mogelijk open te kunnen.

Update15 Maart

Mogelijk kunnen we open op 31 Maart, maar voor nu moeten we helaas nog gesloten blijven. Dertig bonden van de binnensport hebben aan het kabinet en de tweede kamer een noodkreet geschreven over de nood van de sport en de sporters, die al maanden niet meer hun geliefde sport kunnen uitoefenen. Hopelijk ziet de regering dat sport een oplossing is voor een gezond leven en tegen de coronakilo’s op dit moment. We houden vol!

Update 24 Februari

Nog steeds blijft het Squash en Golf Centrum nog gesloten t/m 15 maart. Helaas is het lichtpuntje gedoofd dat de binnensport als eerste mocht openen. Het is alleen bij de buitensport versoepeld! We houden alsnog goede moed en pleiten voor de binnensport als een essentiële behoefte voor de mensen deze gelijk te trekken aan andere essentiële winkels die mogen openen. Lees ook bij nieuws mijn schreeuw om maatwerk!

Update 3 Februari

Ook nu blijft het Squash en Golf Centrum nog gesloten t/m 2 maart. Een lichtpuntje is wel dat de binnensport als eerste op de routekaart staat om bij enige versoepeling weer open te mogen! We houden goede moed!

Update 13 januari

Opnieuw moeten wij onze deuren gesloten houden door de verscherpte maatregelingen. Als sportclub bevinden wij ons in niveau 5 waarin alles dicht is. Hopelijk kunnen we vanaf 10 februari terug naar niveau 4 of lager zodat we weer kunnen squashen met z’n allen.

Update 14 december

Helaas moeten ook wij door de nieuwe maatregelingen van de regering onze deuren sluiten t/m 19 Januari. Wij hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen. Op 12 Januari wordt er door de regering een nieuwe persconferentie gehouden. Wij zullen u dan weer op de hoogte houden. Blijf fit en gezond!! Tot snel!

Update 1 december

Het dragen van een mondkapje is per 1 december verplicht, maar mag niet gedragen worden tijdens het sporten. Dit is schadelijk voor uw gezondheid!

Update 18 november

De verscherpte maatregelen zijn door de regering weer ingetrokken, dat betekent dat er weer meerdere personen zijn toegestaan in de fitness en vier op de simulator per keer. Met een trainer op de squashbaan met in acht neming van 1,5 meter is weer mogelijk.

Update 4 november

Voor twee weken zijn er verscherpte maatregelen; de aangepaste maatregelen zijn cursief gedrukt in donker rood.

SQUASH Er kan squash gespeeld worden op een verantwoorde manier. VRIJ SPELEN* Volwassenen spelen op 1,5 meter met maximaal 2 spelers per baan. Indien uit hetzelfde huishouden kan er vrijuit gespeeld worden. Jeugd t/m 17 jaar kent geen beperkingen. TRAININGSVORMEN* De squashbond heeft spelvormen uitgewerkt om te trainen, de verantwoordelijkheid ligt hierin bij de spelers zelf. Ook wij hebben een aanvulling op het squashspel bedacht met 1,5 meter. Bij interesse vraag ernaar aan de bar. TRAINEN / LES* Met een trainer op een baan met maximaal 2 spelers en met inachtneming van 1,5 meter afstand is mogelijk. HORECA* Wij kunnen ‘To Go‘ (zelfbediening) faciliteren, daarmee kunt u een flesje, drinken, water of vitaminewater meenemen naar de sportlocaties (banen/fitness/simulator) of meenemen naar huis. Boven kan er in de horecaruimte niets genuttigd worden. In de horecaruimte mag u wel verblijven gedurende trainingen, indien u klaar bent dient u weer naar huis te gaan. INDOOR GOLF* Golf met maximaal 2 personen met zitplaats in de simulatorruimte. TOESCHOUWERS* Het is niet toegestaan om als toeschouwer op het centrum te komen of te verblijven als u uitgespeeld bent. FITNESSRUIMTE* Fitness alleen individueel voor ingeboekte sporters met maximaal 6 personen in de ruimte en met inachtneming van 1,5 meter afstand. KLEEDKAMERS* De kleedkamers met douches en toilet zijn op dit moment gesloten. SAUNA* De sauna is gesloten. MASSAGE PRAKTIJK / PRAKTIJK PHYSIS* U kunt een afspraak voor massage inplannen bij Marion of voor een physis afspraak bij Renger. Die werken met een gezondheidscheck en gezichtsbescherming. Ook de klant dient een mondkapje te dragen. MONDKAPJE* Het is op dit moment nog niet verplicht, maar indien u dit wenst kunt u bij ons een mondkapje dragen. Tijdens het sporten is dit niet toegestaan. Wilt u echter wel bescherming, dan is alleen een protectiescherm mogelijk tijdens het sporten. * CORONA PROTOCOL De verantwoordelijkheid ligt bij de speler/klant zelf. Een update van het protocol wordt hier bijgehouden. Algemene geldende regels voor de gezondheid zijn voor iedereen van toepassing die ons centrum bezoekt.

Update 20 Oktober

Op een rijtje:

SQUASH Er kan squash gespeeld worden op een verantwoorde manier. VRIJ SPELEN* Volwassenen spelen op 1,5 meter met maximaal 2 spelers per baan. Indien uit hetzelfde huishouden kan er vrijuit gespeeld worden. Jeugd t/m 17 jaar kent geen beperkingen. TRAININGSVORMEN* De squashbond heeft spelvormen uitgewerkt om te trainen, de verantwoordelijkheid ligt hierin bij de spelers zelf. Ook wij hebben een aanvulling op het squashspel bedacht met 1,5 meter. Bij interesse vraag ernaar aan de bar. TRAINEN / LES* Met een trainer op een baan met maximaal twee spelers en met inachtneming van 1,5 meter afstand is mogelijk. HORECA* Wij kunnen ‘To Go‘ (zelfbediening) faciliteren, daarmee kunt u een flesje drinken, water of vitaminewater meenemen naar de sportlocaties (banen/fitness/simulator) of mee naar huis. Boven kan er in de horecaruimte niets genuttigd worden. In de horecaruimte mag u wel verblijven gedurende trainingen, indien u klaar bent dient u weer naar huis te gaan. INDOOR GOLF* Golf met maximaal 4 personen met zitplaats in de simulatorruimte. TOESCHOUWERS* Het is niet toegestaan om als toeschouwer op het centrum te verblijven als u uitgespeeld bent. FITNESSRUIMTE* Fitness alleen voor ingeboekte sporters met maximaal 6 personen in de ruimte en met inachtneming van 1,5 meter afstand. KLEEDKAMERS* De kleedkamers met douches en toilet zijn op dit moment gesloten. SAUNA* De sauna is gesloten. MASSAGE PRAKTIJK / PRAKTIJK PHYSIS* U kunt een afspraak voor massage inplannen bij Marion of voor een physis afspraak bij Renger. Die werken met een gezondheidscheck en gezichtsbescherming. Ook de klant dient een mondkapje te dragen. * CORONA PROTOCOL De verantwoordelijkheid ligt bij de speler/klant zelf. Een update van het protocol wordt hier bijgehouden.

Update 14 Oktober

Update 6 Oktober

Op een rijtje!

SQUASH* Met twee personen op de squashbaan om partijtje te squashen. HORECA* Boven is de horeca gesloten maar u kunt via zelfbediening een flesje water of vitaminewater meenemen naar de sportlocatie. In de horecaruimte mag u wel verblijven gedurende trainingen of tussentijds geplande wedstrijden, maar er kan op dit moment tijdelijk niets genuttigd worden. TRAINEN / LES* Met een trainer op een baan met maximaal twee spelers en met inachtneming van 1,5 meter afstand is mogelijk. INDOOR GOLF* Golf met maximaal 4 personen met zitplaats in de simulatorruimte. TOESCHOUWERS* Het is niet toegestaan om als toeschouwer op het centrum te verblijven als u uitgespeeld bent. Dit mag wel indien er wedstrijden gespeeld worden en uzelf speler bent. FITNESSRUIMTE* Fitness alleen voor ingeboekte sporters met maximaal 6 personen in de ruimte en met inachtneming van 1,5 meter afstand. KLEEDKAMERS* Kleedkamers en toilet zijn open met inachtneming van 1,5 meter afstand. De douches zijn op dit moment gesloten. SAUNA* De sauna blijft in deze eerste openingsfase gesloten. MASSAGE PRAKTIJK / PRAKTIJK PHYSIS* U kunt een afspraak voor massage inplannen bij Marion of voor een physis afspraak bij Renger. Die werken met een gezondheidscheck en gezichtsbescherming. Ook de klant dient een mondkapje te dragen. * CORONA PROTOCOL een update van het protocol staat hieronder.

Corona maatregelen update 30 September

De regels zijn aangescherpt naar sluiting voor alle horeca op of in sportcomplexen. Dat betekent dat ook onze horeca dicht dient te blijven. Er is wel een zelfbedieningskoeling aanwezig voor een frisdrankje die u mee kunt nemen naar de sportlocatie. Helaas geen horeca, gelukkig wel sporten!!!

Corona Protocol update 29 september

Aanpassing van de algemene coronaregels hieronder beschreven

Vanaf 29 september mogen er totaal maar 30 personen tegelijk in de horeca aanwezig zijn die bij binnenkomst moeten reserveren en registreren. Er mogen maximaal 4 personen bij elkaar aan een tafel zitten of zij moeten uit hetzelfde huishouden komen. Na 21.00 uur kunt u helaas niet meer bij de horeca binnen komen en om 22.00 zijn wij verplicht onze deuren te sluiten.

Voor squash kunt u blijven inboeken zoals u bij ons gewend bent en er volgt een gezondheidscheck bij binnenkomst. Indien u lid bent hebben wij alle gegevens van u die nodig zijn bij eventuele verdere maatregelen. Niet leden dienen zich na het inboeken alsnog te registreren. Om 21.00 is de laatste baan die ingeboekt kan worden en u dient deze om 20.45 te verlaten.

Bij het binnen sporten is er een uitzondering van het aantal mensen wat sport, maar om de doorstroom zo snel mogelijk te houden sluiten wij tijdelijk de sauna’s en douches. De kleedkamers zijn wel open om om te kleden en voor de gang naar het toilet.

Gasten hebben in de horeca een vaste zitplaats en toeschouwers bij het squashen is op dit moment niet toegestaan. Houdt in de horeca 1,5 meter afstand en probeer dit ook op de sportvloer zoveel mogelijk, bij bv trainingen, aan te houden. Het inboeken kan alleen met één squashpartner en neem geen andere bezoekers mee naar het centrum zonder dat die zich hebben aangemeld voor de horeca.

Corona Protocol 1e fase algemene coronaregels.

Woord vooraf:

Het is een uiterst vervelende tijd, waar we ons allemaal een beetje bij aan moeten passen. Squash is een van de gezondste sporten en hopenlijk kunnen we straks allemaal weer normaal sporten, maar voor nu moeten wij ons aan de regels houden. Wij verzoeken u zich ook aan onze regels te houden. Dit in het belang van uw en onze veiligheid en zodat wij ons bedrijf op een verantwoorde manier open kunnen houden.

Algemene regels:

Gasten dienen te reserveren voor; Squash, Golf, Fitness, Les, Massage, Fysio en/of Physis therapie.

Tijdens de telefonische reservering wordt er gevraagd of hij/zij coronaklachten heeft of heeft gehad.

Als je verkouden bent of griepverschijnselen hebt blijf je thuis.

Elke gast dient zich van onze hygiëne regels op de hoogte te stellen die bij binnenkomst aangekondigd worden.

Bij binnenkomst moeten  gasten handgel  gebruiken of hun handen wassen.

Elke gast meldt zich bij binnenkomst. De gezondheidscheck wordt gedaan bij competities en toernooien waarbij 100 personen binnen overschreden wordt.

Elke gast houdt zich aan de 1.5 meter afstand  – in de horeca geldt; met uitzondering van tweetallen, een groep jongeren onder de 18 jr. of personen uit één huishouden.

Gasten van de horeca hebben binnen en buiten een zitplaats.

Er mogen maximaal 100 gasten binnen aanwezig zijn zonder de gezondheidscheck. Bij het overschrijden van dit aantal, bv bij toernooi of competities, wordt er een reserveringslijst bijgehouden en een gezondheidscheck gedaan.

Betalingen dienen zoveel mogelijk contactloos te geschieden.

– Wanneer  je je als onze gast niet houdt aan onze aanwijzingen en de 1.5 meter afstand regels, dan kan de toegang worden ontzegd. Schade die wij lijden door het handelen in strijd met de regels kan op de gast worden verhaald.

Sporters:

Squashers kunnen met twee personen de baan op en hoeven zich hier niet aan de 1,5 meter afstand te houden.

Squashers t/m 18 jr. hebben geen beperkingen, maar houden zij tijdens training 1,5 meter afstand van hun trainer.

Squashen met een trainer op de baan is mogelijk met twee spelers, mits zij de 1.5 meter afstand in acht houden.

Squashers maken gebruik van eigen racket en bal. Er wordt tijdelijk geen materiaal verhuurd.

Voor squashers is het verboden om zweet aan de muur af te vegen.

Squashers reinigen de handgrepen van de deur bij binnenkomst en het verlaten van de squashbaan.

Sporter zijn verplicht een eigen handdoek mee te nemen.

In de speciaal daarvoor ingerichte ruimte van 64,2 m2 kunnen golfers op de golfsimulator spelen met hun eigen golfset en aan de 2 tafels plaats nemen met maximaal 2x 2 personen volgens de horeca regels.

In de speciaal daarvoor ingerichte fitnessruimte van 62,4 m2 is het maximaal toelaatbaar voor 6 sporters, die telkens 1 apparaat vrij dienen te laten (links en rechts) tussen hen en de andere sporter, zodat de 1.5 m regel ook hier gegarandeerd is.

Na het gebruik van de fitnessapperatuur dienen de sporters deze te reinigen met de daarvoor aangeboden reinigingsmiddelen.

Alle sporters maken voor en na het sporten gebruik van de desinfecterende handgel, die naast de deuropeningen staan in de hal.

Gasten moeten hun eigen meegebrachte zaken (afval) mee naar huis nemen.

Gasten kunnen, met één persoon per keer, gebruik maken van de  heren of dames toiletgroepen en de wastafels beneden in de kleedkamers. De kleedkamers en separate douches mogen gebruikt worden met in acht neming van de 1.5 meter  afstand.

Gasten kunnen, met één persoon per keer, gebruik maken van de heren of dames toiletgroepen en de wastafels boven op de galerij en dienen zich hierbij aan de looproute en aan de 1.5 m afstand te houden.

Gasten reinigen het toilet met de daarvoor aangeboden reinigingsmiddelen.

Bezoekersstroom:

Bezoekers dienen indien mogelijk zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen en zich op het parkeerterrein aan de 1.5 meter afstand te houden.

Het bezoekersaantal wordt in aanloop gereduceerd door verschillende beschikbare boekingstijden een kwartier te laten verspringen, zodat er minder klanten (ongeveer 4 per kwartier) tegelijk binnenkomen.

Sporters dienen zich naar de sportfaciliteit te begeven via de aangegeven looproute.

Squashers kunnen 40 minuten squashen van de 45 minuten boektijd. Daarna begeven zij zich naar de uitgang of via de aangegeven looproute naar de daarvoor apart ingerichte commerciële horecaruimte. Er zit geen maximum tijd aan het verblijf.

Golfers kunnen 55 minuten golfen van de 60 minuten boektijd. Daarna begeven zij zich naar de uitgang of via de aangegeven looproute naar de daarvoor apart ingerichte commerciële horecaruimte. Er zit geen maximum tijd aan het verblijf.

Patiënten kunnen een afspraak inplannen voor behandeling of personal training en mogen 5 minuten van te voren aanwezig zijn. De scherpe naleving van behandeltijd en de tussenliggende tijden voor de afspraken zijn zodanig, dat de patiënten elkaar niet tegen zullen komen.

Alleen squashers, golfers en patiënten kunnen gebruik maken van de fitnessruimte.

De tussendeuren zullen indien mogelijk open staan, zodat een extra contactpunt hier weggenomen wordt.

Physis-, Fysio- en Massagepraktijk

De klanten meten voor hun bezoek hun temperatuur en worden gevraagd voor de behandeling thuis een douche te nemen.

Het streven is om tussen behandelaar en patiënt zoveel mogelijk 1.5 m afstand te bewaren.

Maximaal 2 personen in de behandelkamer, waarbij indien mogelijk het onderzoek zoveel mogelijk in stilte zal plaatsvinden.

De stoelen van de patiënt en behandelaar staan 1.5 m uit elkaar.

De behandelaar gebruikt persoonlijke beschermmiddelen waar nodig is volgens richtlijnen van de RIVM.

De behandelaar wast bij elke patiënt de handen en droogt deze met papier, waarna dit in een gesloten prullenbak gedeponeerd wordt.

De behandelaar desinfecteert; behandelbank, apparatuur, deurklink en oefenmateriaal na elk gebruik.   

De patiënt neemt eigen linnengoed en handdoek mee.

De behandelaar maakt een planning voor de oefeningen in de fitnessruimte, waardoor het aantal sporters aldaar niet overschreden wordt.

De patiënt komt omgekleed en verlaat zonder om te kleden het pand via de aangegeven looproute.

Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van e-health en begeleiding op afstand.

Ventilatie:

De squashbanen worden per baan geventileerd met buitenlucht middels een dakventilatie en vier muurventilatiepunten.

De golfsimulatorruimte  wordt geventileerd met buitenlucht middels een dakventilatie.

De fitnesruimte wordt geventileerd met buitenlucht  middels vier muurventilatiepunten.

De praktijkruimte wordt geventileerd middels open raam.

De toiletten boven worden per toilet geventileerd middels een dakventilatie punt.

De toiletten beneden worden per toilet geventileerd middels een afzuigende muurventilator.

De binnenruimte voor de horeca wordt geventileerd met buitenlucht met twee dakventilatiepunten en kan extra met buitenlucht geventileerd worden door twee buitendeuren en een schuifpui.

De hal op de benedenverdieping is voorzien van een muurventilatiepunt.

Medewerkers:

Het barpersoneel bestaat in het Centrum uit leden van één huishouden.

Het personeel moet 1,5 m afstand houden van behandelaars, gasten en trainers.

Het personeel mag binnen 1.5 m aan de tafels en bar bedienen, bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten hieraan zitten.

Het personeel wast tenminste elke 30 minuten de handen conform de voorschriften van de RIVM.

Bij bereiding van eten in de keuken wordt ieder uur het werkblad gereinigd.

Het personeel reinigt de tafel van de gasten wanneer deze het bedrijf hebben verlaten.

Het personeel reinigt de pin, deurklinken, toiletruimte en prullenbakken meerdere keren per dag.

De squashvloer wordt aan het einde van de dag schoongemaakt. (Glazen squashwand is niet aanwezig)

M. Karsenbarg is in dit centrum de coronaverantwoordelijke, die adequaat kan handelen in geval van constatering van een coronageval.

Gezondheidscheck:

De gezondheidscheck vindt plaats bij georganiseerde wedstrijden, toernooien of competitie met meer dan 100 deelnemers.

Heb je klachten of klachten gehad de afgelopen 24 uur van;

– Hoesten

– Neusverkoudheid

– Koorts vanaf 38 graden

– Benauwdheidsklachten

Heb je op dit moment  een huisgenoot  met koorts of benauwdheidsklachten.

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld.

Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad, terwijl hij/zij nog klachten had

Ben je in quarantaine omdat je direct contact gehad hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.

Wanneer je een van de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, kunnen we je helaas niet toelaten in ons bedrijf of ons terras.

Bij aankomst van een gezelschap van 3 personen of meer is de vraag of het gezelschap een gezamenlijke huishouding vormt? Als het antwoord ‘nee’ is dan zijn zij welkom, maar moeten zich aan de 1.5 m regels houden.