Actie’s

Squash jaarabonnement Actie.

Wordt nu jaarlid. Hiermee profiteer je mee van de Jubileum actie; Heeft u een geldig squash jaarabonnement op 1 januari 2018, dan krijgt u hierbij een gratis Jubileum Cadeau Kaart t.w.v. 120 euro. Schrijf nú online in via de button ‘word nu lid’ in het rechter kader van onze website en wij maken uw inschrijving voor u in orde

Jubileum Cadeau Kaart
Heeft u een Jubileum Cadeau Kaart ontvangen van een squashlid, dan kunt u deze individueel 15 maal gebruiken. Oók is een upgrade mogelijk van deze jaarkaart naar een jaarabonnement.
Upgrade 1 naar een dag-jaarabonnement squash voor 65 euro.
Upgrade 2 naar een senior-jaarabonnement squash voor 130 euro.
Upgrade 3 naar een all-in jaarabonnement squash en golf voor 185 euro.
De Jubileum cadeau kaart kan worden weggegeven door een geldig* squashlid van Squash en Golf Centrum Hoogezand. De Jubileum cadeau kaart heeft een waarde van 120 euro en kan gebruikt worden om individueel met iemand mee te squashen voor maximaal 15 keer op de donderdag, vrijdag en zondag in 2018. De Jubileum cadeau kaart is niet in te wisselen voor contanten of als korting op een bestaand abonnement. Er kan per persoon 1 maal gebruik gemaakt worden van 1 Jubileum cadeau kaart. Bij een upgrade wordt u squash jaarlid en verbindt u zich hiermee aan ons reglement van orde. Bij een geschil beslist de directie van Squash en Golf Centrum Hoogezand.
*Geldig: Een ingeschreven en betalend Squashlid op 01-01-2018.

Instap Actie Squash
Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

De Kade business club van Kadepop

Het is mogelijk om als business lid van ‘de Kade’, een bedrijfsuitje te organiseren bij ons Centrum. Wij stellen onze faciliteiten squash, fitness en golf voor 2 uur eenmalig  gratis aan uw bedrijf beschikbaar. Op de door u gewenste dag kunnen wij een passend programma voor uw bedrijf maken. Ook voor verzorging van de innerlijke mens op die dag kan, indien gewenst, worden gedacht aan een bitter garnituur, plateservice of een buffet. Neem hier contact met ons op via de mail of bel 0598 398167. Wij kunnen u direct vertellen wat mogelijk is voor uw bedrijf.
Een bedrijf boekt al 1 uur ons centrum voor 10 personen voor 100 euro incl. 1 drankje p.p. en een hapje.
Wij zijn klaar om te bewegen, u toch ook!

Squash Zomerkaart

Alleen de zomer door squashen…. u speelt van juni door tot oktober  voor maar 69.- Voor iedereen die in de zomer eens extra actief wilt zijn, speel je Squash;  de gezondste sport/Forbes Magazine.

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

NNG&CC Winterkorting

Bent u lid van de Noord Nederlandse golf en Country Club en speelt u competitie, dan kunt u in de winter September 2017 t/m April 2018 met 10% korting de golfsimulator huren. Inboeken kan op de daarvoor bestemde boekingstijden voor bedrijven met de vermelding dat het om leden van de NNG&CC gaat. U kunt maximaal met 4 personen (per uur) tegelijk spelen. U dient uw NGF pasje te laten zien bij betaling.

Kerstkaart K DOBON

Heeft u met kerst een kerstkaart K DO BON ontvangen, dan kunt u hiervoor één keer gratis 3/4 uur met twee personen een squash baan boeken of op de golfsimulator spelen.
Voor het gebruik dient er, op naam, vooruit ingeboekt te worden op de daarvoor bestemde boekingstijden voor bedrijven met de vermelding dat het om een kado-kerstkaart gaat.
De kado-kerstkaart heeft geen vervaldatum, is per persoon één maal (met deze actie) te gebruiken, dient voor het sporten afgegeven te worden en is niet inwisselbaar tegen contanten.

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het jaarlidmaatschap.