Actie’s

Keep it Cool Actie van 40 euro korting 

Wordt nu jaarlid en ontvang 40 euro korting op u jaarabonnement. Schrijf nú online in via de button ‘word nu lid’ in het rechter kader van onze website en wij maken uw inschrijving voor u in orde of kom langs op het Centrum.

Jubileum Cadeau Kaart voor Leden
Heeft u een Jubileum Cadeau Kaart ontvangen van een squashlid, dan kunt u deze individueel 15 maal gebruiken of het Squashlid zet de cadeaubon op eigen naam en neemt 15 keer iemand mee van zijn keuze. Oók is een gratis upgrade mogelijk van deze jaarkaart naar een jaarabonnement voor 2018;

Upgrade  per 01-07-2018 naar een gratis squash-jaarabonnement abonnement  voor 0 euro voor 2018. ( Dit jaarabonnement loopt door in 2019 tegen betaling van het afgenomen abonnement).
De Jubileum cadeau kaart kan worden weggegeven door een geldig* squashlid van Squash en Golf Centrum Hoogezand. De Jubileum cadeau kaart heeft een waarde van 120 euro en kan gebruikt worden om individueel met iemand mee te squashen voor maximaal 15 keer op de donderdag, vrijdag en zondag in 2018. De Jubileum cadeau kaart is niet in te wisselen voor contanten of als korting op een bestaand abonnement. Er kan per persoon 1 maal gebruik gemaakt worden van 1 Jubileum cadeau kaart. Bij een upgrade wordt u squash jaarlid en verbindt u zich hiermee aan ons reglement van orde. Bij een geschil beslist de directie van Squash en Golf Centrum Hoogezand.
*Geldig: Een ingeschreven en betalend Squashlid op 01-01-2018.

Instap Actie Squash
Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Squash & Racket Actie (op dit moment niet beschikbaar i.v.m. andere acties )

Ontvang een squashracket van Saxon sport bij de aanschaf van een 3 maanden kaart voor de prijs van €19,- euro. U kunt 3 maanden squashen inclusief gebruik van fitness en sauna en uw eigen racket voor €69.- p.p.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

De Kade business club van Kadepop

Het is mogelijk om als business lid van ‘de Kade’, een bedrijfsuitje te organiseren bij ons Centrum. Wij stellen onze faciliteiten squash, fitness en golf voor 1 1/2 uur eenmalig  gratis aan uw bedrijf beschikbaar. Op de door u gewenste dag kunnen wij een passend programma voor uw bedrijf maken. Ook voor verzorging van de innerlijke mens op die dag kan, indien gewenst, worden gedacht aan een bitter garnituur, plateservice of een buffet. Neem hier contact met ons op via de mail of bel 0598 398167. Wij kunnen u direct vertellen wat mogelijk is voor uw bedrijf.
Een bedrijf boekt al 1 uur ons centrum voor 10 personen voor 100 euro incl. 1 drankje p.p. en een hapje.
Wij zijn klaar om te bewegen, u toch ook!

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Kerstkaart K DOBON

Heeft u met kerst een kerstkaart K DO BON ontvangen, dan kunt u hiervoor één keer gratis 3/4 uur met twee personen een squash baan boeken of op de golfsimulator spelen.
Voor het gebruik dient er, op naam, vooruit ingeboekt te worden op de daarvoor bestemde boekingstijden voor bedrijven met de vermelding dat het om een kado-kerstkaart gaat.
De kado-kerstkaart heeft geen vervaldatum, is per persoon één maal (met deze actie) te gebruiken, dient voor het sporten afgegeven te worden en is niet inwisselbaar tegen contanten.

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.