Actie’s

Actie nú 40 euro korting

Wordt nu senior- squash jaarlid en ontvang in Oktober of 40 euro Korting op abonnement* /of bartegoed*/of Oliver squashracket* bij inschrijving. Klik op de button word nu lid’ en wij maken uw inschrijving voor u in orde of kom langs op het Squash Centrum.

* Bij korting op uw abonnement betaald u uw abonnement t/m december 2020 waar u dan 40 euro korting op krijgt.

* Het is mogelijk om bij aanschaf van uw abonnement  een bartegoed te ontvangen van 40 euro

* Wij bieden bij deze actie een door ons geselecteerd Oliver racket aan, maar er mag door bijbetaling ook een ander racket aangeschaft worden.

Squash Jaarlid betaald u bij ons per kalender jaar, dit betekend dat uw eerste betaling t/m december zal zijn en in Januari voor 2020 een rekening ontvangt voor dat gehele jaar; Of direct bij inschrijving ook voor 2020 betaald bij korting op uw abonnement.

Instap Actie Squash

Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Oryx Beach

Aan de deelnemers van Oryx beach zijn 2for1 vouchers uitgereikt van Squash en Golf Centrum Hoogezand. Deze kunnen worden ingeleverd door de betreffende speler en na betaling van 1x squash baanhuur met rackets kunt u hiervan een 2e keer gratis gebruik maken.

*Squash baanhuur 2for1 is mogelijk op donderdag, vrijdag, zondag of maandag tot 19.30 uur.

*Deze bon is geldig tot 30-09-19 voor 2 personen per baanhuur en te betalen op eerste speeldag.

De prijswinnaars van het Oryx Beach Toernooi kunnen hun voucher inwisselen na het (telefonisch) inboeken van hun keuze voor een maand golf of squash.

*Deze bon is geldig tot 30-09-2019 voor twee personen op één maandkaart.

De Kade business club van Kadepop

Het is mogelijk om als business lid van ‘de Kade’, een bedrijfsuitje te organiseren bij ons Centrum. Wij stellen onze faciliteiten squash, fitness en golf voor 1 extra uur eenmalig  gratis aan uw bedrijf beschikbaar. Op de door u gewenste dag kunnen wij een passend programma voor uw bedrijf maken. Ook voor verzorging van de innerlijke mens op die dag kan, indien gewenst, worden gedacht aan een bitter garnituur, plateservice of een buffet. Neem hier contact met ons op via de mail of bel 0598 398167. Wij kunnen u direct vertellen wat mogelijk is voor uw bedrijf.
Een bedrijf boekt al 1 uur ons centrum voor 10 personen voor 100 euro incl. 1 drankje p.p. en een hapje.
Wij zijn klaar om te bewegen, u toch ook!

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Kerstkaart K DOBON

Heeft u met kerst een kerstkaart K DO BON ontvangen, dan kunt u hiervoor één keer gratis 3/4 uur met twee personen een squash baan boeken of op de golfsimulator spelen.
Voor het gebruik dient er, op naam, vooruit ingeboekt te worden op de daarvoor bestemde boekingstijden voor bedrijven met de vermelding dat het om een kado-kerstkaart gaat.
De kado-kerstkaart heeft geen vervaldatum, is per persoon één maal (met deze actie) te gebruiken, dient voor het sporten afgegeven te worden en is niet inwisselbaar tegen contanten.

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het senior-jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. In te boeken op de actie website. Daarna kunt u per telefoon een afspraak maken. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur