Actie’s

Black Friday nú 40 euro Cash Back aan Bartegoed
Wordt nu senior- squash jaarlid en ontvang voor 40 euro bartegoed bij inschrijving. Oók jaarleden krijgen deze bartegoed korting als zij iemand introduceren die een senior squash jaarlidmaatschap t/m 2019 betaalt. Klik op de button word nu lid’ en wij maken uw inschrijving voor u in orde of kom langs op het Squash Centrum.

Voorwaarde Black Friday Actie: Van vrijdag 23 november t/m maandag 26 november 2018. Gebeurt de introductie door het jaarlid en het nieuwe lid samen, dan ontvangen zij beiden deze korting. Nieuwe leden die zich aanmelden en hun contributie van het squash senior-jaarlidmaatschap betalen t/m 2019, dan ontvangen zij deze korting. Het nieuwe squash senior-jaarlid (vanaf 18 jaar) is in ieder geval in 2018 geen Squash jaarlid geweest. Een ieder die gebruik maakt van de actie kan maar eenmalig korting ontvangen. In geval waarin deze actie en voorwaarde niet voorziet beslist de directie van het Squash en Golf Centrum Hoogezand.

Nationale Sportweek of Albert Heijn Actie
Gratis één keer squashen voor níeuwe sporters tijdens de Nationale Sportweken of Albert Heijn Actie. Geldig op maandag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur

Instap Actie Squash
Nu 3 maanden squashen voor een wel zeer voordelige prijs!

Drie maanden squash, fitness en sauna voor € 50,- p.p.. Heeft u geen racket, dan kunt gratis een huurracket van het Squash Centrum gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

Squash & Racket Actie (op dit moment niet beschikbaar i.v.m. andere acties )

Ontvang een squashracket van Saxon sport bij de aanschaf van een 3 maanden kaart voor de prijs van €19,- euro. U kunt 3 maanden squashen inclusief gebruik van fitness en sauna en uw eigen racket voor €69.- p.p.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement hebben gehad.

De Kade business club van Kadepop

Het is mogelijk om als business lid van ‘de Kade’, een bedrijfsuitje te organiseren bij ons Centrum. Wij stellen onze faciliteiten squash, fitness en golf voor 1 extra uur eenmalig  gratis aan uw bedrijf beschikbaar. Op de door u gewenste dag kunnen wij een passend programma voor uw bedrijf maken. Ook voor verzorging van de innerlijke mens op die dag kan, indien gewenst, worden gedacht aan een bitter garnituur, plateservice of een buffet. Neem hier contact met ons op via de mail of bel 0598 398167. Wij kunnen u direct vertellen wat mogelijk is voor uw bedrijf.
Een bedrijf boekt al 1 uur ons centrum voor 10 personen voor 100 euro incl. 1 drankje p.p. en een hapje.
Wij zijn klaar om te bewegen, u toch ook!

Instap-Actie Golf

Nu 2 maanden Indoor golfen voor de prijs van een gemiddelde greenfee!

Twee maanden golf, fitness en sauna voor €75,- p.p. . Heeft u geen golfset, dan kunt u gratis een set van het Golf Centrum Hoogezand gebruiken.

*De instap-actie is maar eenmalig aan te schaffen en geldt niet voor degene die het afgelopen jaar een abonnement heeft gehad.

Kerstkaart K DOBON

Heeft u met kerst een kerstkaart K DO BON ontvangen, dan kunt u hiervoor één keer gratis 3/4 uur met twee personen een squash baan boeken of op de golfsimulator spelen.
Voor het gebruik dient er, op naam, vooruit ingeboekt te worden op de daarvoor bestemde boekingstijden voor bedrijven met de vermelding dat het om een kado-kerstkaart gaat.
De kado-kerstkaart heeft geen vervaldatum, is per persoon één maal (met deze actie) te gebruiken, dient voor het sporten afgegeven te worden en is niet inwisselbaar tegen contanten.

UMCG leden

Alle personeelsleden van het UMGC kunnen 10% korting ontvangen op het jaarlidmaatschap.

Surf City Leden

De leden van Surf City kunnen op de woensdagavond vanaf 20.30 voor een gereduceerd tarief spelen. Racket huur is €2.25 p.p.